X

Niște „călugărițe” CATOLICE smintite din Peru, au format o trupă ROCK și au pretenții la premiul GRAMMY …

de null

Necătînd la viaţa zbuciumată a concertelor, membrele formaţiei locuiesc în continuare în “mănăstire”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unsprezece “călugăriţe” dintr-o “mănăstire” din Peru, au format o trupă rock, au devenit populare, iar acum călătoresc prin lumea întreagă, anunţă Religion News Service.

“Călugăriţele” şi-au numit formaţia Siervas. Piesele lor despre dragoste şi credinţă interpretate la chitara electrică au adunat mai mult de 1 miliopn de vizualizări pe youtube, ele au înregistrat 2 discuri şi pretind la premiu Grammy.

Nu demult trupa a participat la un festival muzical din California de Sud.

“Suntem sunaţi în permanenţă, spunîndu-ne că vor să vadă acele “călugăriţe”, întrebînd cînd vor evolua pe scenă iar”, – spune organizatorul concertelor, reprezentantul catolicilor – Ryan Lilingren.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Dacă tot au părăsit rigorile/restricţiile vieţii călugăreşti, adoptând atitudini moderne, de ce şi-au păstrat veşmintele monahale? Pe astea de ce nu le-au lepădat?
    Ar putea să le ajute monahul artist cu brandul SB, a cărui afinitate faţă de rock era vădită de ideea de a se construi un paraclis în locul Colectivului. Să fie şi ecumenism artistic, pe lângă celelalte…

    1. „de ce şi-au păstrat veşmintele monahale?” – Ca să își bată mai bine joc de ele.
      Și stau în continuare între zidurile alea ca să dea credibilitate afirmației lor că ar fi călugărițe, să aibă mai bine priză la public. Este clar că se dorește distrugerea credinței ortodoxe, căci aici vor ei să ajungă, folosindu-se de prietenii lor eretici. Și vor reuși foarte bine acest lucru – deja preoților noștri le este rușine să mai apară în public în dulamă.

    2. Am pus întrebarea despre motivul păstrării hainelor monahale fără să scriu şi răspunsul la care mă gândisem. Ca şi în cazul “ortodox” ITO, se doreşte o dispariţie a delimitării între sacru/sfânt şi profan. Se caută ca patimile şi plăcerile ortodocşilor (similar pentru papistaşi) să treacă drept ortodoxe pe motiv că aparţin ortodocşilor, încât să se realizeze o apropiere/confundare de repere şi valori nu doar între ortodoxie şi erezii sau între creştism şi alte religii, ci şi între cei credincioşi şi cei necredincioşi.
      Scopul este acelaşi: o plebe pregătită pentru primirea noului lider cu pretenţii de mesia şi de conducător politic mondial.

  2. ash..catolicii de mult timp au parasit rigorile manastiresti AUTENTICE, astea fumeaza in buda si au “stari extatice” ce parca seamana cu orgasmul (scuzati)
    vedeti recomandarea “misticismul sfintelor catolice…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button