X

VIDEO: In conceptia VISA cei care platesc cu cash sunt niste idioti inapoiati

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www. youtube.com/watch?v=2kTfucHn_hE

http://www.youtube.com/watch?v=AS72YxRWAto

Cititi va rog si:

VIDEO: Viitoarea lume computerizată – LUME MINUNATĂ sau PUȘCĂRIE GLOBALĂ? Are dreptate George Buhnici când acuză OrtodoxInfo că ar prezenta fake news?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cei de la Visa sunt niste InfecÈ›ii jegoase care vor sa pună stăpânire pe noi ori Cardu ori numai mâncam si asa trb sa ne punem Cip sa fim sclavi , noi suntem oameni liber folosiÈ›i bani Cash nu carduri …

  2. Dragute reclamele, nu am ce spune. Evident, prezinta ceea ce vor sa promoveze intr-o lumina buna (de-aia sunt reclame).

    Eu am alta parere despre “sandramaua” lor de plata electronica!! Am mers intr-o zi la o ghereta RATB (de pe la Perla, deci zona Dorobanti, zona de fitze) si vroiam sa-mi incarc abonamentul lunar. In fata mea era o tanara… care isi incarca tot abonamentul sau portofelul electronic… dar ea nu era DEMODATA asa ca mine ci era MODERNA! Si pentru ca era moderna a platit cu cardul, asa cum platesc oamenii “civilizati” (se citeste “inrobiti”). Bineinteles am asteptat la coada aia vreo 10-15 minute pana sa reuseasca ea sa plateasca “civilizat”!! Nu stiu ce erori dadea sistemul, nu stiu ce dura atat… si ce se intampla… dar cert este ca daca platea cash, nu se mai facea coada de 10-15 persoane in spatele meu!!

    Filmuletele din articol, asa cum le inteleg eu, vor sa promoveze ideea ca e MAI GREU cu cash decat cu cardurile lor: pana scoti banii… sau tipul ala din Grecia isi bagase portofelul tocmai in zonele intime (!!). In schimb, plata cu telefonul sau cu cardul ar fi mai rapida. Problema e ca eu nu vreau sa fiu rapid la dat bani! :-) Prefer sa-i dau mai incet, ii mai si numar… :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button