X

Update – VIDEO Zbânțuială RAP într-o biserică din SANTORINI: Rapperul american RIK ROS a turnat noul său videoclip folosind ca fundal icoanele și altarul

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cunoscutul cântăreţ american de rap Rik Ros a hotărât, în mod provocator, să toarne videoclipul noului său cântec într-o biserică din Santorini, în faţa – Sfântului Altar [n.tr. – care altar numai “sfânt” nu se mai poate numi, acesta fiind siluit în mod continuu de la Sinodul din Creta încoace, din moment ce în respectiva biserică oficiază preoţi neîngrădiţi de erezia ecumenistă].

Cu al cui permis s-a realizat filmarea în biserica Sfântului Evstratie, rămâne o necunoscută.

UPDATE

Pseudomitropolitul de Thira, Amorgou şi Insule a dat ulterior un comunicat în care înfierează turnarea videoclipului în biserică, lucru care s-a întâmplat fără permisul nimănui.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ecumenismul fără perdea a atins cote antihristice, NOUA RELIGIE MONDIALĂ își aduce din ce în ce mai des slujitorii în lăcașurile de cult, iar întâistătătorii îi aplaudă și îi încurajează…

Trădarea ortodoxiei prin aderarea la panerezia ecumenismului a fost pregătită minuțios, iar scopul ei final este LUCIFERIANISMUL.

Ceea ce se întâmpla în ascuns la întâlnirile drăcești din cadrul CMB, are loc acum pe față, iar lumea se pare că a fost hipnotizată de NOUA ERĂ și și-a pierdut conștiința ortodoxă, neîmpotrivindu-se acestor siluiri repetate, ajungându-se astfel până la trădarea din Creta și căderea Bisericilor Oficiale, și continuând cu hora ereziei și a neo-păgânismului care va cuprinde tot pământul, așteptând încoronarea fiului pierzării…

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. :))) Ăsta vorbeste in cântec că “bitches gonna love me” adica vagaboandele o sa-l placă, si mai spune de “my jewish chicks” “puicuțele, gagicuțele mele evreiești”. :)))

    1. Sau se refera la dusmanii lui cand spune “bitches”, caci bitch are sens si de cățea, caine, si de vagaboanda, curva, si sens de adresare injurioasa la adresa altora. Oricum, in disperarea de a parea cool sau planul de a lovi din interiorul Bisericii pe Hristos, episcopii si preotii fac tot felul de chestii nelalocul lor prin care indeparteaza oamenii de Biserica.

      https://i.imgur.com/ewdZGjj.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button