X

CRIMINALI la volan. Un bărbat a CALCAT cu mașina CAINELE unei tinere, doar pentru că a PUTUT

de null

VIDEO: AICI

Nu este nicio noutate faptul că există oameni răi pe această lume, dar asta nu ne obligă să lăsăm capul în jos și să fim toleranți cu gesturile sau comportamentul lor.

Cei care fac rău intenționat merită puși la zid și blamați pentru cele făcute, chiar dacă poate există în background-ul lor informații care ar putea justifica gesturile sau acțiunile pe care le fac.

În aceste cazuri, toleranța se învârte la limita eticii și moralității, dar în niciun caz nu sunt de acord cu ideea de pasivitate.

Trebuie să acționăm, să tragem semnale de alarmă și să nu tolerăm astfel de lucruri.

Captură via Am Dauna.ro

Un exemplu foarte clar în acest sens este dat de Alina Sencovici, o tânără care a scris pe pagina ei de Facebook cum un șofer i-a călcat câinele cu mașina în mod intenționat.

„Astăzi, un individ mi-a călcat câinele cu mașina pentru că așa a vrut el: a tras de volan zbierând că s-a săturat de câcat de câine.

N-a călcat niciodată într-un câcat de-al lui Bubu, pentru că : 1. nu merita o așa onoare 2. îl strângeam de fiecare dată.

Mi-ar plăcea să trăiesc într-o țară în care acești mizerabili ar face pușcărie pentru asemenea acte, dar nu e cazul. De o amendă penală mi se rupe; Bubu nu mai e.

O să fac plângere la poliție, o să fac tot ce e nevoie, măcar să îl văd la față, să-l scuip, să-l înjur, i-aș face mult rău.

Foarte mult. Nu merge să scriu aici ce i-aș face cu adevărat, că cică nu e frumos să ai astfel de gânduri, darămite să le și expui public și mi s-ar atrage atenția că n-ar mai fi nicio diferență între mine și criminal, bla bla bla.

Cu toată frustrarea și tristețea, ura și lehamitea, aș vrea ca acest mesaj să vă facă și mai atenți în jurul vostru, să nu contați pe faptul că nu sunteți pe mijlocul străzii, ba chiar lângă un spațiu verde, lângă intrarea în parc (!!).

Jegurile sinistre nu se sfiesc să tragă de volan ca să-și pună în practică planul diabolic. B-99-CEY este unul dintre acești monștri”, a scris Alina.

Am Dauna.ro și Cristian Muntean sunt doi cetățeni care au postat filmarea cu incidentul și s-au hotărât să se implice în acest caz, astfel încât vinovatul să fie pedepsit.

„Am decis să mă implic împreună cu prietenul meu, Cristian Muntean, și să scriu pe acest subiect din cel puțin trei motive:

1. Amândoi iubim mult animalele și nu suportăm nicio formă de cruzime aplicată animalelor;

2. Autoritățile din România reacționează doar atunci când astfel de cazuri sunt mediatizate;

3. Acest șofer este liber, are în continuare permis de conducere, mașină și poate ucide oricând, la fel cum a făcut și ieri.

Vă promitem că vom face tot ceea ce este necesar și legal, astfel încât acel șofer criminal să fie pedepsit”, au notat ei pe Facebook.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Social
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. DIsernamant si puterea evidentei ar tyrebuisa ne ghideze judecata, respectiv gandirea si opinia (care este verdict urmand judecarii!).
  Nu e nici o bucurie sa vezi cruzime fata de animale, e-adevarat ca nu pentru asta sint lasate pe lume.
  In acelasi timp insa este corect sa ne intrebam, in acest caz: umbla cainele liber pe carosabil?
  Putem confunda animalul cu … omul?
  Trista postaca (nu vreau sa spun ca se comporta zoolatru si anti-om, cat de rautacios a fost el cu animalul…) vrea…
  „… să îl văd la față, să-l scuip, să-l înjur, i-aș face mult rău…”.
  AiAsta, dupa ce apreciaza ca rahatul de caine este mai important decat neplacerea de a te murdari, calcand unde nesimtirtul de „stapan” il lasa.
  Nu este crima sa omori un animal – de altfel, daca duduia consoidera omul; criminal pentru asta, probabil ca e vreo fie orientata spre sensibilitati asiatice, pagane crezand animalul are suflet ca omul (are spirit dar nu suflet) si nu distinge intre asasinat – care inseamna doar omucidere si crima care este infractiune si care se prevede in legea civila ca atare.
  Ca sa traiesti intr-o tara unde omul isi pierde libertatea pentru – tot porst este folosit cuvantul… – omorarea (om + momoare, a muri… ceea ce nu este cazul fiind vorba de animal) unui animal inseamna sa o gasesti intai: nu exista vreo tara unde animalele nu sint omorate (pentru hrana si nu numai!) dar arata ca duduia isi pune patima lipsirii de libertate a unui animal deasupra unui om, ceea ce denota dizarmonia psihica, dezechilibru mental.
  Aici am ajuns – oamnei cu carte si „pretentii” a caror fericire este stransul de rahat dupa animalul tinut ostatec.
  Daca l-ar iubii (ceea ce e imposibil fiindca iuirea presupune comunicare intre constiinte iar animalul u are asa ceva) nu l-ar tine captiv, chiar daca nu va supravietui in presupusa libertatate.

 2. De acord, cei ce fac rau intentionat oricarei fiinte, trebuie pedepsiti! Si doar in tarile unde populatia este educata,civilizata si iubeste si respecta natura si animalele se tine cont si se aplica amenzi si pedepse celor care merita,din pacate..Mai avem drum lung pana acolo noi romanii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.