X

Tehnici de SUPRAVIETUIRE. Model: LUPUL

facebook.com |
de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un grup de lupi: cei trei în față sunt bătrâni și bolnavi, merg în față pentru a stabili ritmul grupului de alergători, ca să nu mai rămână în urmă. Următorii cinci sunt cei mai puternici și cei mai buni, având sarcina de a proteja partea din față dacă există un atac. Cei din mijloc sunt întotdeauna protejati de orice atac. Cei cinci din spatele lor sunt printre cei mai puternici și cei mai buni; Aceștia au sarcina să protejeze partea din spate dacă există un atac. Ultimul este LIDERUL. El se asigură că nimeni nu este lăsat în urmă. Păstrează echipa unita și pe aceeași cale. El este întotdeauna gata să alerge în orice direcție pentru a proteja și servește ca “bodyguard” întregului grup. Doar în cazul în care cineva a vrut să știe ce înseamnă cu adevărat să fii lider. Nu este vorba de a fi în față. Înseamnă să ai grijă de echipă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Organizarea lor pare perfecta. La fel a tuturor celorlalte animale sau plante. Si asta pentru ca ele traiesc dupa legea firii pe care Dumnezeu a sadit-o in ele.

  Din pacate oamenii se indeparteaza de Dumnezeu devenind din ce in ce mai nefiresti si astfel comportamentul lor ajunge sa fie demonic. Ne apropiem cu pasi repezi de vremurile cand nu va mai exista carare intre frati. O trista realitate.

 2. Super! Acum in lume se cultiva ordinea inversa, liderul o ia de nebun in fata si se chinuie sa ii sacrifice pe cei mai slabi, sa reduca populatia turmei, iar pe cei batrani si bolnavi sa ii eutanasieze, chiar si pe copii.

 3. Explicatia este gresita. Nu stiu cine a facut-o dar nu e buna. N-au cum sa fie batranii si bolnavii in fata, pentru simplul motiv ca batranii nu mai vad bine si nici miros bun nu mai au. Apoi, si orientarea lor este proasta. Tocmai ca batranii si bolnavii sant in mijloc, la un loc cu femelele ce urmeaza sa fete si de pui. Eu asa vad.
  Primii trei sant carausii, deschizatorii de drum, cei care “au hartile” si care trebuie sa fie puternici si gata de lupta in orice moment. Capabili sa se ascunda si/sau sa deruteze inamicul.

  1. Eu am citit undeva alta explicatie la aceeasi poza si acolo interpretau, in spirit de Discovery (viclean, caci ei-cei ce controleaza tv- propaga si nihilismul, si evolutionismul si tot felul de interpretari aiurite a comportamentului animalelor, rastoarna valorile si lumea ii crede), ca desi ordinea e ca cea prezentata in autorul articolului, cei batrani din fara aveau rolul sa fie sacrificati in cazul unui atac, erau un fel de carne de tun. Mi se pare mai de bun simt explicatia din articolul de mai de sus si mai constructiva. Si apropo de ce ziceati ca primii au hartile, cred ca e adevarat, de obicei cei batrani sunt mai experimentati si au hartile. Ce folos sa ai ghid pe cineva puternic care se bate si singur nu numai cu altii, daca nu stie pe unde sa o ia, iar daca stie si e si puternic cu atat mai mult e mai bun.

   1. Dar nefiind biolog si nestiind motivul real al ordinii lupilor de mai sus interpretez si eu dupa cum mi se pare si tind sa cred ce imi place mai mult, si imi place ideea prezentata ca cei mai batrani stau in fata caci eu stiu de pe munte ca un om cu experienta deschide cararea iarna mai ales cand zapada acopera traseul si nu e bine sa lasi in urma omenii din grup si sa pleci de nebun inainte. In natura distantele sunt mari, pericolele multiple si traseele dificile iar coeziunea de grup e esentiala, nu numai ca se ajuta unii pe altii in caz de nevoie dar si spiritul e altul cand sunt impreuna, se imbarbateaza unii pe altii.

 4. Niste tehnici de supravietuire, sau vietuire:

  Asta este pentru zona Australiei unde e mereu cald insa multe tehnici pot fi folositoare.
  Primitive Technology: https://www.youtube.com/channel/UCAL3JXZSzSm8AlZyD3nQdBA/videos

  Iar ceva din Romania, proaspat descoperit, pare folositor:
  Natura si Aventura – Supravietuire 1 (la TVR Cluj):
  https://www.youtube.com/watch?v=XKGdXiYKaME&index=22&list=PLI4u4PZdXCi5WNSxoYkh7-_SOddH-dYWs

  Natura si aventura – Supravietuire 1 (Dan Pavaloiu)
  https://www.youtube.com/watch?v=xyKbjNZb0TM&list=PLt6-8tg2DO0-J7fS8w4VG2BzVw2ScY4GE&index=24

 5. Niste tehnici de supravietuire, sau vietuire:

  Asta este pentru zona Australiei unde e mereu cald insa multe tehnici pot fi folositoare.
  Primitive Technology: https://www.youtube.com/channel/UCAL3JXZSzSm8AlZyD3nQdBA/videos

  Tot pentru zona calda:
  Survival Skills Primitive:
  https://www.youtube.com/channel/UChUP6B_3zcdFYZnOdMM21og/videos

  Iar ceva din Romania, proaspat descoperit, pare folositor:
  Natura si Aventura – Supravietuire 1 (la TVR Cluj):
  https://www.youtube.com/watch?v=XKGdXiYKaME&index=22&list=PLI4u4PZdXCi5WNSxoYkh7-_SOddH-dYWs

  Natura si aventura – Supravietuire 1 (Dan Pavaloiu)
  https://www.youtube.com/watch?v=xyKbjNZb0TM&list=PLt6-8tg2DO0-J7fS8w4VG2BzVw2ScY4GE&index=24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button