X

Italia: Cel mai mare MARŞ împotriva IMIGRANŢILOR şi a lui SOROS

Se pregăteşte cel mai mare MARŞ împotriva IMIGRANŢILOR şi a lui SOROS | evz.ro
de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noua Forţă din Italia pregăteşte cel mai mare marş care se va îndrepta spre Roma ca punct final. Primarul Virginia Raggi este împotriva Noii Forţe deci şi împotriva acestei acţiuni. Declaraţia sa de astăzi a fost seacă: „Marşul spre Roma nu se va repeta”. Roberto Fiore (Noua Forţă) a declarat că „partidul este unul patriotic, nu fascist” aşa cum se tot repetă, iar acţiunile lor sunt numai pentru binele cetăţenilor şi siguranţa femeilor.

Îngrijorare mare la Roma deoarece acţiunile anunţate de Noua Forţă nu sunt pe placul politicienilor de la putere. ”Marşul spre Roma nu poate şi nu trebuie să se repete” scrie pe Twitter primarul Virginia Raggi despre iniţiativa Noii Forţe (FN) care se va desăşura împotriva ”ius soli”(născuţi din părinţi străini în Italia) şi a imigraţiei, pe 28 octombrie când va fi  aniversarea istoricului marş al lui Benito Mussolini.impotriva

”Este o manifestaţie patriotică, nu filo-fascistă sau nostalgică” spune Roberto Fiore, liderul Noua Forţă, mişcare de extremă dreapta, definită ”nazi-fascistă” în sentinţele Curţii de Casaţie. Şi totuşi cetăţenii italiei, îi susţin, unii chiar alăturându-se acestei mişcări care se vrea patriotă, dar mai ales doresc protecţia femeilor care nu mai au curaj să iasă din casă, de exemplu seara la cină, din cauza imigranţilor.

”Vrem să defilăm în centrul Romei, ministerul de Interne ar face o greşeală dacă ar interzice aceasta, adică să răspundă unei mişcări a poporului, unei revoluţii în desfăşurare, cu metode poliţieneşti, spune Fiore.   Marşul nu e împotriva ministrului de Interne Minniti şi a ministerului său, ci împotriva lui Soros, finanţist acuzat de a fi organizat invazia migranţilor în Europa şi de a finanţa ONG-uri şi asociaţii diferite în toată lumea cu scopuri oculte”.

Chestorul Romei, Guido Marino, a interzis  şi ”plimbarea pentru siguranţa cetăţenilor şi femeilor” anunţată de Noua Forţă pentru vineri seara în cartierul Tiburtino III, la periferia Romei.  După cât se ştie, decizia lui Marino a fost luată considerând condiţiile de ordine publică şi concomitenţa cu alte evenimente”. Despre actiunea de vineri noaptea aveţi detalii AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Apropo de tot acest angrenaj! Sa nu uitam de componenta religioasa! Tocmai m-am uitat peste niste studii si se pare ca Ateismul este in scadere! De la 4,5% din populatia mondiala in 1970 la 2,2% pe plan global in 2010. Adica asta se potriveste cu ceea ce ziceti voi: Lumea de maine nu va fi atee, ci un soi de religiozitate. Intre timp, in tarile comuniste cum e China, crestinismul creste foarte mult si va acapara societatea in aprox. 15 ani. Bun de vazut ar fi si video-ul asta:
    https://www.youtube.com/watch?v=bNs2pgFhaPw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button