X

Ne-au bagat pe gat CARDUL DE SANATATE motivand ca este “singura modalitate de a elimina frauda” / Dar frauda n-a fost eliminata / Atunci, DE CE NI L-AU BAGAT PE GAT? Adevaratul motiv e terifiant …

Poster Anticip

Va amintiti motivatia oficiala pentru a ne baga pe gat cardul national de sanatate?

Trebuie finalizat urgent cardul naţional de sănătate, singura modalitate de a elimina frauda

A fost o minciuna grosiera de cea mai joasa speta. Caci de furat tot se fura:

DNA decapitează conducerea CNAS. 14 persoane reţinute în dosarul decontărilor de servicii medicale la domiciliu

Atunci, daca se poate fura, de ce ni l-au mai bagat pe gat?

Pentru ca asta e directiva la nivel mondial si nu are nici o legatura cu minciunile oficiale. Aceste carduri vor fi in acelasi document cu buletinele de identitate:

Proiect MAI: Dispare CARDUL DE SANATATE. Va fi inclus in BULETINUL BIOMETRIC

Si ambele vor fi intr-un unic document cu cip ce va include si cardul bancar, carnetul auto, etc. Apoi banii cash vor dispare iar cipul de pe acel document va fi implantat in om.

De ce?

Cititi va rog mai multe la:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Cititi va rog si:

Parintele IUSTIN ne indeamna SA NU LUAM CARDUL DE SANATATE CU CIP. Asadar, sa nu ne luam dupa cei ce ne mint ca fara card vom muri in chinuri …

 

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

21 comentarii

 1. Articolul este foarte bun in sensul in care indica pasii ce s-au facut si cei care urmeaza pe linia documentelor electronice in lumina celor spuse de parintii cu viata sfanta, sfinti si Sf Scriptura. Lucrurile sunt cat se poate de clare, EVIDENTE. De aceea NIMENI nu va avea indreptatire ca N-A STIUT.

  Am totusi o observatie legata de titlu. Cred ca acolo s-a strecurat o eroare pentru ca, sa fim sinceri, NU ni l-au „bagat pe gat”. A fost o inselatorie dar NU O FORTARE. Iar acest aspect este foarte …. foarte important.

  A existat si exista si in prezent alternativa ca in locul cardului sa se foloseasca o adeverinta eliberata de CJAS cu valabilitate de 3 luni. Insa oamenii au preferat … cardul. Alegere libera si responsabila. Daca majoritatea ar fi respins cardul de sanatate cu siguranta ca alta era situatia de acum. Probabil ca nici n-ar fi indraznit sa vorbeasca de buletinele electronice.

  Da, ne indreptam cu pasi repezi spre pecetluire insa aceasta pecete va fi primita prin libera vointa a oamenilor. Abia spre sfarsitul domniei Antihristului cei care le vor refuza vor fi vanati.

  1. Dar sa ne aducem aminte in preajma zilei de 1 mai 2015 de cozile pentru cardul de sanatate CU OAMENI BOLNAVI DIN SPITALE!!! CARE ERAU AMENINTATI CA NU VOR BENEFICIA DE TRATAMENT DACA NU AU CARD! Asta ce-a fost? NU FORTARE? Pe urma s-au mai potolit lucrurile, ca am sarit mai multi cu proteste si petitii..

   1. Si totusi nu i-as spune fortare ci mai degraba MANIPULARE. Este adevarat ca atunci se obtineau greu adeverintele dar sunt exceptii cazurile in care s-a refuzat tratamentul necesar din cauza lipsei cardului.

    Situatia a fost similara cu cea a lui Toni Tecuceanu (mort in urma unei infectii intraspitalicesti) cand dr Steinu a mintit public ca a murit de gripa aviara. Dupa aceea peste 400.000 de oameni s-au bulucit pt a se vaccina.

    Cred ca asa si trebuie sa fie in privinta tuturor „infratirilor” cu lumea antihristica: se fac de bunavoie. Oamenii au de ales intre Imparatia lui Dumnezeu si imparatia omului. Sigur ca ai ceva de pierdut, lumeste vorbind. Sigur ca este greu, foarte greu, mucenicie chiar. Dar este vorba despre o ALEGERE. De asta si diavolul lasa portita deschisa (ex. luati adeverinte) ca sa nu avem indreptatire la Dreapta Judecata.

    Prin constrangere oamenii se sfintesc dupa cum bine s-a vazut in inchisorile comuniste. Prin amagire pana si cei alesi ajung sa fie inselati. Cea mai mare putere a diavolului este viclenia. Cu ea a inceput caderea omului in Rai si cu ea se va incheia prin acceptarea pecetluirii.

    Traim deja vremurile de cernere cand trebuie sa ne decidem: cu Dumnezeu sau Mamona. Cale de mijloc nu exista.

    Maica Domnului sa ajute tuturor.

 2. Apropo de cipul implantabil, nici nu vor trebui sa de obosească prea mult că să te vâneze (poate nu este cazul tau), căci marea majoritate de vor călca în picioare că să il primească, avem exemplul cardului de sănătate carea marea majoritate de grăbeau de numa numa să il ia

 3. Eu nu înțeleg…
  Într-adevăr sunt semnele unui sfârșit, dar de ce să ne împotrivim?
  Când Iisus Hristos a fost trădat, El vroia să amâne momentul ales de Tatăl nostru?
  „Facă-se voia Ta și nu a Mea.”
  Dacă toate se întâmplă după profeții, înseamnă că totul a fost Adevărat, că este Adevărat și că trebuie să ne bucurăm.
  Ateii împlinesc voia Domnului așa cum Iuda a împlinit voia Domnului.
  Nu ne putem opune. Și eu sunt foarte mâhnit că toate acestea se adeveresc.
  Citiți cât mai multe profeții înainte ale sfinților noștri părinți , iar semnele și împlinirile vă vor certifica că totul a fost adevărat.
  Totul a fost Adevărat!!!!!
  Ce bucurie mai mare este decât să vezi, să crezi și să te bucuri?
  Viața aceasta este prea scurtă, oricum ai privi-o.
  Nu poți da o viață scurtă pe o eternitate.

  1. 1. Te impotrivesti diavolului sau nu? Esti obligat sa te impotrivesti raului. A nu te impotrivi = atitudine protestanta. Nu intereseaza ce face toata omenirea, intereseaza la Judecata ce ai facut tu.
   2. Iuda a implinit voia lui satana nu a lui Iisus
   3. Nu peste tot antihristul va avea aceiasi putere/influenta. Unde exista opozitie ajuta si Dumnezeu, unde nu, nu.

   Steinhardt despre „a face” si „a fi”

   “In L’Etre et le Neant, Sartre consacra un stralucit capitol verbelor “a fi” si “a face”; plin de observatii interesante, subtile si rodnice. As vrea sa ma opresc numai la “a face” si “a fi”, accentuand latura – as zice – escatologica.
   Viata este hotarator legata de verbul “a face”: trairea noastra pe acest pamant, trecerea noastra prin aceasta lume constituie faza lui “a face”. Moartea (ori starile prevestitoare asemanatoare ei) stau sub semnul lui “a fi”. (Moartea insasi ar putea fi definita ca trecerea in starea lui “a fi”, un “a fi” absolut, purificat de orice contingenta.)
   Pe vesnicul “a fi”, noi ni-l cladim singuri, iar vesnicia aceasta – rai ori iad – e functie variabila de ceea ce facem. Picatura cu picatura, zi de zi, clipa de clipa, actiune dupa actiune, gest dupa gest, facandu-l ne pregatim permanentul este.
   Raiul si iadul pot asadar fi considerate ca stari de fiintare pura; constiinta (sau sufletul) se afla acolo insingurata si neajutorata de nimeni si de nicaieri, fata in fata cu vesnicia, cocotata pe maldarul de faptuiri savarsite in faza lui “a face”.
   Dincolo – oricat am jindui (e sensul parabolei dreptului Lazar si al bogatului nemilostiv) – nu mai putem face nimic niciodata (nevermore zice Poe): verbul “a face” piere, e ca si cum nici n-ar fi fost vreodata. Ramane insa, in toata groaznica lui plinatate si semnificatie, verbul “a fi” – el si nimic altceva.
   Fara prieteni, fara televizor, fara zgomotul vecinilor … Atunci, se va vedea ce ti-ai cladit, pe care ti le-ai ales: oile sau caprele.
   Verbele “a face” si “a fi” sunt deopotriva de gingase: unul prin evanescenta lui, celalalt prin vesnicia lui. Goethe arata cat de greu este “a face”. Dar greutatea sa paleste in fata lui “a fi”, cand acesta ii urmeaza. Fericiti cei ce pot intampina pe “a fi” si pot intra in imparatia lui multumiti fiind de felul in care si-au incheiat relatiile cu “a face”. “

   adica, fara ” a face” bine = a te impotrivi raului, nu poate exista „+” in fata lui „a fi” = Rai..

   Citeste si Steinhardt: „Tragedia lui Iuda”. O gasesti pe net.

 4. Eu vî cer iertare tuturor, citesc cu mare atenție toate comentariile de pe forumurile ortodoxe și mă gândesc și eu așa… ca un om păcătos; dacă sunt atâtea nenorociri abătute asupra noastră, unii dintre noi putem să evităm cursele în care suntem atrași, ce ne facem însă, cu bătrânii neputincioși, cu copiii nevinovați, cum să cred eu că Dumnezeul meu Prea-Înalt, bun și iubitor, Cel pe care l-am simțit de-a lungul vieții mele păcătoase, cum m-a sprijinit și m-a binecuvântat de mii de ori, mi-a răspuns la sărmanele mele rugăciuni… cum să lase El în imensa Sa iubire pur-dumnezeiască să ajungem să nu mai avem nici un fel de șansă de-a rezista? Sunt milioane de oameni bătrâni care vor muri ân lunile imediat următoare când vor fi lipsiți de hrană și medicamente…. copiii ai căror părinți ar refuza plata muncii lor, ar muri de foame sau de frig, dacă ar fi iernile acestea cumplite care au început să ne bântuie…. Ce ne facem? Că nu cred că Dumnezeu și Domnul nostru Iisus Hristos vor să asiste la sinuciderea în masă a oamenilor aduși în halul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.