X

[VIDEO+FOTO] Viitorul Bisericii anti-ecumeniste

de null

Un grup de credincioși ortodocși din Polonia împreună cu mai mulți preoți au pornit într-un pelerinaj pe jos, un fel de Drumul Crucii cum are loc în Basarabia și Rusia, dar nu ecumenist precum cel din Finlanda. Căci la un moment dat, într-o zi de sărbătoare, au săvârșit Sfânta Liturghie într-o pădure, deși aveau invitația din partea unor papistași să slujească într-o clădire, ce ei o numesc biserică, de-a lor. Cam acesta este viitorul Bisericii ce vrea să păstreze Adevărul, al preoților ce nu acceptă ecumenismul și al credincioșilor ce-i urmează pe calea cea strâmtă.

Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia. (Luca 12:32)

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Ferice de acest grup ce poartă cu adevărat,demnitate si dragoste credința ortodoxă!Am simțit româneste și m-a emoționat acest moment de sfântă liturghie chiar in altă vorbire(limbă)!Cât despre viitor,să rugam pe Bunul Dumnezeu sa pazească,,turma cea mică”si dă nu facem prognoze pesimiste pentru a încuraja pe cei ce se cred acerbi! Sub Acoperământul Maicii Domnului ne adăpostim cu Sfânta Cruce pe umeri!Doamne ajută!

 2. Iata o liturghie curata ,care are sigur Duhul Sfint deplin in ea.M-am infiorat de bucuria bucuriei acestor credinciosi adunati sa dea slava Lui Dumnezeu in natura!

 3. Din pacate …nici preotii nici crestinii din diaspora nu vor sa stie adevarul.Sunt spatiile in care slujesc papistasii sau anglicanii …capiste idolesti sau nu sunt ????
  DE zeci de ani se slujeste astfel SFANTA LITURGHIE dupa ce termina papistasii slujbele lor .sau in capele mortuare ….
  ..In diaspora , preotii toti au doctorate peste doctorate si specializari…si nu stiu canoanele ..sau nu vor sa le stie …Si crestiniilor nici macar nu le trece prin cap…..ca nu e normal ce se intampla ….ca nu e normal,ca pruncii sa fie botezati prin punerea cu mana apa in cap…ca atunci cand spune preotul …SE BOTEAZA daca nu-l scufunda pe prunc ..a mintit preotul pentru ca a boteza inseamna a scufunda ….
  intrebi preotul…faceti botezul prin scufundare ..si zice ..sigur ca da ..sa fie copilul destept …si cand face botezul…ii pune de doua ori apain cap cu mana si a treia oara il scufunda .
  Sa-r putea inchiria alte spatii ..dar se bucura ..ortodocsii de „dragostea „papistasilor …si au ajuns sa sarute ..mainile cardinalilor …..
  VAI SI AMAR DE NEAMUL ACESTA RATACIT DE PROPRII PASTORI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!