X

SECTĂ SATANISTĂ creată de un adolescent din judeţul Bacău: Mulți tineri s-au convertit la… „adevărata religie”

de null
http://3.bp.blogspot.com/-FxEuQbdL33w/VSctq1_bwJI/AAAAAAAAFAg/W93hKKO1ejQ/s1600/4357_photo.jpg

Zeci de elevi de liceu, din toată ţara, au aderat la o sectă satanistă care pare să fie condusă de un adolescent din judeţul Bacău, care se recomandă drept „Înalt preot”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Puştiul, care susţine că se numeşte Cosmin şi că este elev la un liceu din Oneşti, s-a autointitulat „Înalt preot” al cultului satanic. Din această postură, elevul a reuşit, într-un timp relativ scurt, să atragă mai mulţi tineri în sectă, majoritatea de vârsta lui, care s-au convertit la satanism. Membrii sectei ţin legătura, în special prin intremediul site-urilor de socializare, dar organizează şi întâlniri „face to face”, pentru a se cunoaşte mai bine informeaza spynews.ro.

https://www.aparatorul.md/wp-content/uploads/2017/08/copil-satanist-pentagrama.jpg

Băiatul a postat pe contul său mai multe fotografii, unele dintre ele trucate de el, în care apare îmbrăcat într-o robă neagră, cu un craniu în mână, pe care sunt inscripţionate simboluri satanice. Acesta vorbeşte despre satanism ca despre „adevărata religie”, în timp ce, din punctul său de vedere, marile religii, creştinism, iudaism şi islamism sunt numai nişte instrumente prin care libertatea omului este îngrădită.

În calitatea lui de „Înalt preot”, adolescentul explică „enoriaşilor” ce reprezintă anumite simboluri „păgâne” în cazul „satanismului tradiţional-spiritual”. Tinerii racolaţi de Cosmin fac parte dintr-un aşa-zis „covan satanic”, adică o comunitate care comunică pe teme religioase prin intermediul unui grup creat pe Internet, din care fac parte, în special, copii de liceu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button