X

Nou vaccin împotriva poliomielitei realizat cu ajutorul unor plante modificate genetic

de null
https://www.televiziunea-medicala.ro/wp-content/uploads/2014/07/CERCETAREA_2.jpg

Un nou vaccin impotriva poliomielitei realizat ieftin, usor si rapid, cu ajutorul unor plante modificate genetic, de catre o echipa de cercetatori britanici si-a demonstrat eficienta in testele de laborator si ar putea revolutiona intreaga industrie.

Pe langa eliminarea poliomielitei, oamenii de stiinta de la John Innes Centre din Norfolk sunt de parere ca tehnica inventata de ei poate contribui la o mai buna reactie in cazul unor amenintari aparute pe neasteptate, precum virusurile Zika sau Ebola, informeaza BBC.

Cercetatorii au modificat metabolismul unei plante inrudite cu tutunul pentru a transforma frunzele acesteia in adevarate fabrici de vaccin impotriva poliomielitei.

Vaccinul fabricat prin procedura accesibila ca pret, usor de realizat si rapida este o „imitatie autentica” a particulei virale a poliovirusului – in exterior arata aproape identic ca aceasta, insa, precum diferenta dintre un manechin si un om, este gol in interior. Practic, are toate trasaturile de care este nevoie pentru a antrena sistemul imunitar, insa nu detine niciuna dintre armele cauzatoare de infectie, precizeaza sursa citata.

La baza descoperirii a stat codul genetic pentru realizarea suprafetei externe a poliovirusului. Acesta a fost imbunatatit prin combinarea cu material de la virusuri care infecteaza in mod natural plantele, iar noile instructiuni au fost puse intr-o bacterie din sol cu care a fost infectata planta de tutun. Dupa ce infectia a avut loc, plantele au citit instructiunile genetice si au inceput sa realizeze particule asemanatoare virusului. Frunzele infectate au fost amestecate cu apa, mixate si ulterior a fost extras vaccinul impotriva poliomiolitei.

Particulele analoage virusului au prevenit poliomielita in experimentele efectuate pe animale, iar o analiza 3D a structurii acestora a demonstrat ca aspectul lor era aproape identic cu poliovirusul.

„Sunt imitatii incredibil de bune”, a declarat profesor George Lomonossoff de la John Innes Centre pentru BBC.

„Este o tehnologie foarte promitatoare”, a mai spus el exprimandu-si totodata speranta ca vaccinurile produse prin culturi pe plante vor deveni realitate „in viitorul nu prea indepartat”.

Cercetarea este finantata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si se numara printre eforturile de gasire a unor inlocuitori pentru vaccinul impotriva poliomielitei din cauza riscului ca virusul sa-si recapete o parte din insusirile sale periculoase declansandu-se astfel asa-numita poliomielita cu poliovirus derivat din vaccin.

Poliomielita, care poate cauza paralizie permanenta, este de domeniul trecutului in majoritatea tarilor lumii, insa infectia nu a fost complet eradicata.

Tehnologia utilizata in cadrul acestui studiu nu se limiteaza numai la poliomielita sau vaccinuri. Atata vreme cat oamenii de stiinta detin secventa corecta a codului genetic, pot produce un vaccin impotriva majoritati virusurilor. In plus, ei au folosit plantele pentru a realiza anticorpi precum cei utilizati in terapia impotriva cancerului. De asemenea, plantele au fost folosite ca noua sursa de vaccin antigripal.

In prezent, vaccinul este dezvoltat in oua, iar aceasta tehnologie de productie necesita cateva luni. Plantele prezinta avantajul de a-l dezvolta mai rapid, iar pentru aceasta nu este nevoie decat de lumina solara, sol, apa si dioxid de carbon.

Noul tip de vaccin, considerat o realizare importanta, urmeaza sa treaca intr-o noua etapa, aceea de studiu clinic interventional.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Ştiinţa politic-corectă e din ce în ce mai mincinoasă şi mai manipulatoare. Citind informaţiile din articol, nu pot să nu-mi amintesc că o mulţime de alte descoperiri medicale şi nu numai au fost prezentate iniţial drept mari şi revoluţionare succese ale ştiinţei, pentru ca ulterior să se devoaleze o parte întunecată ce estompează sau chiar anulează lumina din propaganda începuturilor.
  Părerea mea este că descoperirea la care face referire articolul este o nouă gogoaşă otrăvită, adresată celor care, făcându-şi dumnezeu din „ştiinţă”, au fost obligaţi să constate că vaccinurile „clasice” au cu adevărat reacţii negative dintre cele mai grave.
  Ceea ce nu înseamnă că acest dumnezeu mincinos, poate cel mai vădit de mincinos dintre toţi, nu are în continuare o mulţime de adepţi. Deşi o mulţime de legi ale lui sunt permanent rescrise, iar ceea ce ieri era prezentat drept bun, mâine se vădeşte a fi rău/fals, omul fără Dumnezeu preferă să creadă în continuare că mântuirea vine de la om, în speţă de la omul „de ştiinţă”, „apostolul” noii divinităţi.
  Deci, celor suspicioşi la adresa otrăvurior consacrate prin vaccinurile „clasice”, dumnezeul ştiinţă le prezintă o versiune „îmbunătăţită”, adică una la care partea negativă e deocamdată bine ascunsă. O vor vedea după ce realitatea cruntă va anula orbirea produsă de strălucirea luciferică.

 2. Deci sa concluzionam:

  Au infectat o planta cu Polio – planta produce o celula „fake” polio – injectam in om celula „fake” , ca sistemul imunitar sa recunoasca polio?!?!…

  Bai nene au reusit sa-mi dea febra musculara la neuron.

  Mantuire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!