X

In Suedia nu e loc pentru refugiati crestini / Dramaticul caz al unei actrite din Iran / Care este reactia … Ungariei?

Suedia este invadata de refugiati:

Suedia, sub OCUPAȚIA imigranților: Statul este în pragul PRĂBUȘIRII. In acelasi timp, autoritatile isi ancheteaza PROPRII cetateni pentru ,,URA RASIALA”

Si le e bine pentru ca nu sunt crestini.

Nu este insa si cazul acestei femei din Iran:

 

Sweden is about to deport Iranian Christian Actress Aideen Strandsson back to Iran, where she faces torture, rape and even death in an Iranian prison. It is a clear violation of international law. But, as Swedish officials have told Aideen, becoming a Christian was HER decision, and now it's HER problem, and not theirs. Please PRAY for Aideen.http://www1.cbn.com/cbnnews/israel

Gepostet von Jerusalem Dateline am Montag, 31. Juli 2017

 

Iata si ce putem citi la Ungaria, gata să primească o CREȘTINĂ iraniană amenințată cu EXPULZAREA de Suedia! de pe Evenimentul Zilei:

O actriță iraniană, convertită la creștinism în Suedia, ar risca enorm dacă s-ar întoarce acasă; dar Suedia refuză să-i acorde azil. Ungaria se oferă ea.

Aideen Strandsson este o actriță iraniană. Ea s-a convertit la creștinism, când a ajuns în Suedia cu un permis de muncă de trei ani. Aideen a fost botezată și și-a luat chiar și un nume de familie suedez.

Din cauza acestei convertiri, însă, ea este pasibilă de pedepse grele pentru apostazie – ce pot merge până la pedeapsa cu moartea – dacă se întoarce în țara sa natală.

Acesta este motivul pentru care Aideen a solicitat azil în Suedia, o țară atât de generoasă cu primirea imigranților musulmani veniți din toate din toate colțurile lumii islamice.

Toate solicitările iraniencei creștine au fost însă respinse de autoritățile din țara scandinavă, care nu pare la fel de prietenoasă cu creștinii. Mai mult, potrivit Visegrad Post, motivele refuzului sunt de-a dreptul scandaloase: anume că a fost alegerea ei să se convertească, neobligată de nimeni, și că acasă nu riscă mai mult de șase luni de închisoare.

În același timp, guvernul de la Stockholm anunța, prin vocea ministrului său de Interne, Morgan Johansson, că refuză să le ia cetățenia suedeză combatanților care au luptat în rândurile ISIS și se întorc acum în Suedia.

Când autoritățile maghiare au aflat despre acest caz, au anunțat public, prin vocea vicepremierul Zolt Semjen, că Ungaria este gata să-i acorde lui Aideen Strandsson azil politic, dacă aceasta primește.

NOTĂ OrtodoxINFO

Nu stim cat de crestina e, adica nu stim daca s-a convertit la Ortodoxie sau altundeva. Insa nu acesta este subiectul propozitiei, caci autoritatilor suedeze mai putin le pasa de acest aspect in acest caz, ci de faptul ca ea nu mai e islamista. Asta e crima ei cea mare, pentru care risca sa ajunga inapoi in Iran.

Statul suedez dovedeste astfel faptul ca nu are nevoie de refugiati convertiti la cretinism sau “crestinism”. Pentru ca Suedia a ajuns deja departe in implementarea celor mai sinistre directive de pe agenda papusarilor: disparitia banilor cash, distrugerea natiei, copiii sunt ai statului, nu ai parintilor, etc.

Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA si MULTICULTURALA, aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA

 

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!