X

In Suedia nu e loc pentru refugiati crestini / Dramaticul caz al unei actrite din Iran / Care este reactia … Ungariei?

de null

Suedia este invadata de refugiati:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suedia, sub OCUPAȚIA imigranților: Statul este în pragul PRĂBUȘIRII. In acelasi timp, autoritatile isi ancheteaza PROPRII cetateni pentru ,,URA RASIALA”

Si le e bine pentru ca nu sunt crestini.

Nu este insa si cazul acestei femei din Iran:

 

https://www.facebook.com/JerusalemDateline/videos/vb.113220828714604/1367018160001525

 

Iata si ce putem citi la Ungaria, gata să primească o CREȘTINĂ iraniană amenințată cu EXPULZAREA de Suedia! de pe Evenimentul Zilei:

O actriță iraniană, convertită la creștinism în Suedia, ar risca enorm dacă s-ar întoarce acasă; dar Suedia refuză să-i acorde azil. Ungaria se oferă ea.

Aideen Strandsson este o actriță iraniană. Ea s-a convertit la creștinism, când a ajuns în Suedia cu un permis de muncă de trei ani. Aideen a fost botezată și și-a luat chiar și un nume de familie suedez.

Din cauza acestei convertiri, însă, ea este pasibilă de pedepse grele pentru apostazie – ce pot merge până la pedeapsa cu moartea – dacă se întoarce în țara sa natală.

Acesta este motivul pentru care Aideen a solicitat azil în Suedia, o țară atât de generoasă cu primirea imigranților musulmani veniți din toate din toate colțurile lumii islamice.

Toate solicitările iraniencei creștine au fost însă respinse de autoritățile din țara scandinavă, care nu pare la fel de prietenoasă cu creștinii. Mai mult, potrivit Visegrad Post, motivele refuzului sunt de-a dreptul scandaloase: anume că a fost alegerea ei să se convertească, neobligată de nimeni, și că acasă nu riscă mai mult de șase luni de închisoare.

În același timp, guvernul de la Stockholm anunța, prin vocea ministrului său de Interne, Morgan Johansson, că refuză să le ia cetățenia suedeză combatanților care au luptat în rândurile ISIS și se întorc acum în Suedia.

Când autoritățile maghiare au aflat despre acest caz, au anunțat public, prin vocea vicepremierul Zolt Semjen, că Ungaria este gata să-i acorde lui Aideen Strandsson azil politic, dacă aceasta primește.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nu stim cat de crestina e, adica nu stim daca s-a convertit la Ortodoxie sau altundeva. Insa nu acesta este subiectul propozitiei, caci autoritatilor suedeze mai putin le pasa de acest aspect in acest caz, ci de faptul ca ea nu mai e islamista. Asta e crima ei cea mare, pentru care risca sa ajunga inapoi in Iran.

Statul suedez dovedeste astfel faptul ca nu are nevoie de refugiati convertiti la cretinism sau “crestinism”. Pentru ca Suedia a ajuns deja departe in implementarea celor mai sinistre directive de pe agenda papusarilor: disparitia banilor cash, distrugerea natiei, copiii sunt ai statului, nu ai parintilor, etc.

Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA si MULTICULTURALA, aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button