X

Propagandă HOMOSEXUALĂ: Primul DESEN ANIMAT care prezintă APUCĂTURILE SODOMITE dintre doi BĂIEȚEI

de null
https://ksr-ugc.imgix.net/assets/014/526/999/0d2596dc1cda266b0dd05d04c4914892_original.png?crop=faces&w=1024&h=576&fit=crop&v=1479228370&auto=format&q=92&s=d7dabb53e7ec2a1397f62d9217f6ce52

Pe 31 iulie, doi desenatori de la Colegiul de Artă și Design Ringling au lansat online primul desen animat dedicat integral iubirii dintre doi băieți, elevi de gimnaziu.

Beth David și Esteban Bravo au dat lovitura, filmulețul având deja peste 20 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de youtube, plus alte sute de mii de share-uri și repostări.

Povestea este simplă, un băiat se îndrăgostește de un coleg, dar îi e teamă că va fi respins. Totuși inima lui o ia înaintea rațiunii și îl abordează pe celălalt copil.

Pe paginile oficiale ale autorilor mesajele curg, cei mai mulți declarând că este un film „care îți topește inima”. Copii din poveste, Sherman și Ionathan, au devenit imediat eroii online-ului.

https://i0.wp.com/www.homorazzi.com/wp-content/uploads/2017/05/in-a-heartbeat-spoof-posters.jpg?resize=800%2C560

Cei doi realizatori spun că filmul trebuia să fie proiectul lor de absolvire, inițial ținta inimii fiind o fetiță, dar la începutul acestui an au decis să schimbe fata cu un băiat.

Într-un interviu pentru MTV News, cei doi spun că succesul îi face să-și dorească și un lung metraj despre cei doi băieți.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Culmea e ca realizatorii filmului sunt de sexe diferite si presupun ca nu sunt nici dezorientati. Dupa cum se vede, propaganda a deteriorat si logica persoanelor normale.
    „Cei doi realizatori spun că filmul trebuia să fie proiectul lor de absolvire, inițial ținta inimii fiind o fetiță, dar la începutul acestui an au decis să schimbe fata cu un băiat.”
    Nu stiu ce sa mai cred, dar numele realizatoarei este „Beth David”, nume de sinagoga/congregatie iudaica (daca dati cautare pe net veti gasi mai multe astfel de comunitati in mari orase americane). Oare sa fie vreun venerabil „rabin” in spatele ideii?
    In fine, propaganda dezorientatilor face din ce in ce mai mult referire la iubire. Iubirea e marea porunca a Domnului Hristos – „Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul.” Numai ca iubirea nu are nici o legatura cu perversiunile sexuale. Ceea ce numesc ei „iubire” e de fapt o patima.
    Ei invelesc mizeria si patimile maladive intr-un ambalaj stralucitor pe care il numesc „iubire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.