X

LEGEA VACCINĂRII – forma finală: AMENZI ENORME pentru părinții care refuză vaccinarea copiilor. Ce zice min. Sănătății

de null
foto http://www. apologeticum.ro/2009/09/vaccinul-si-gripa-porcina-analiza-unui-doctor-specialist/

UPDATE: Ministrul Florian Bodog: În noua lege a sănătății, părintele care semnează că nu-și vaccinează copilul îşi asumă responsabilitatea

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog: În noua lege a sănănății există obligații exprese și există prevăzut faptul că părintele care semnează că nu-și vaccinează copilul îşi asumă toată responsabilitatea. Am făcut apel prin Casa Națională de Asigurări la toate farmaciile din țară să afișeze mesaje pro vaccinare pentru rujeolă. În același timp, fiecare director de direcție de sănătate publică își face propria strategie. Voi avea săptămâna viitoare o videoconferință cu aceștia pentru a afla care sunt pașii pe care i-au făcut.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părinţii care refuză să îşi vaccineze copiii după ce vor fi informaţi despre riscuri vor primi avertismente şi apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei. Sunt prevederi din forma finală a proiectului pe care TVR a obţinut-o în exclusivitate. Aceleaşi pedepse sunt prevăzute şi pentru medici şi instituţiile statului dacă nu respectă legea vaccinării care intră în vigoare în 2019. Amenzi pentru părinții care nu-și vaccinează copiii.

Forma finală a proiectului Legii vaccinării

Devin obligatorii la întrarea în colectivitate vaccinurile care îi protejează pe copii împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, rubeolei, oreionului, hepatitei B.

La înscrierea copiilor în creşă, grădiniţă sau şcoală, părinţii vor fi trebui să prezinte adeverinţe care să arate dacă cei mici au fost sau nu imunizati.

Dacă există contraindicații la vaccinare, părintele trebuie să aducă o scutire emisă de Comisia Judeţeană de Vaccinare. Iar pentru cei care nu au probleme medicale, un calendar de recuperare.

În cazul părinţilor care nu aduc adeverințe, conducerea şcolii va sesiza Comisia Judeţeană de Vaccinare. Din aceasta vor face parte medici specialişti, psihologi, reprezentanţi ai DSP şi ai Inspectoratului Şcolar. Membrii comisiei au obligaţia de a consilia cel puţin o dată la trei luni părinţii ca să accepte, până la urmă, vaccinarea. Dacă în 18 luni de la înscrierea în colectivitate nu a început imunizarea, va fi sesizata Protecţia Copilului.

Reporter: În legea vaccinării este prevăzut că părintele poate fi acuzat de neglijare medicală dacă nu-şi vaccinează micuţii?

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog: Da, sunt prevăzute sancţiuni pentru părinţii care nu participă la activităţile de informare.

Cristi Danileţ, judecător: Neglijenţa medicală din partea părinților nu este, în momentul de faţă, prevăzută în legislaţia penală sau legislaţia civilă. Pentru o astfel de abatere, ar putea fi sancţionaţi părinții cu decăderea din drepturile părinteşti.

De cealaltă parte, Ministerul Sănătăţii va fi obligat să asigure toate vaccinurile şi un stoc de rezervă. Astfel, va fi evitată situaţia din acest an când, în plină epidemie de rujeolă, am rămas fără ser.

Premierul României, Mihai Tudose:

I-am solicitat domnului ministru să înceapă să folosească bisturiul. A început, am văzut. Probabil că vom trece la etapa următoare dacă lucrurile nu funcţionează, la un bisturiu mai mare. Mergem pe lanţ în sus, nu ne permitem să ne jucăm cu aşa ceva. Acel părinte nu îşi pune în pericol doar copilul lui, ci întreaga comunitate. Suntem departe de lumea civilizată”.

Medicii de familie trebuie să le spună părinţilor care sunt beneficiile imunizării dar şi posibilele reacţii adverse în caz de vaccinare.

Copiii care nu sunt imunizaţi nu vor mai merge la şcoală când sunt epidemii.

În cazul în care legea vaccinării nu este respectată de către instituţiile statului, părinţi sau medici, sunt prevăzute sancţiuni.

Pentru prima abatere, inspectorii sanitari dau avertisment. Apoi, amenzi cuprinse între 500 şi 1000 de lei. Dacă legea este încălcată de mai multe ori, amenzile ajung până la 10.000 de lei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. Nimic din ce este obligatoriu este bun,Sunt motive satanice si distrugatoare ptr generatia tanara mai ales ca nu sunt epidemii dar cel mai grav importate din tari ca Pakistan/Iran care nu au nimic in comun Cu genetica romanilor,S’ se deschida cantacuzino si dupa mai vorbim…

    1. Referitor la declaratia ministrului Tudose privind parintii care nu-si lasa copiii sa fie vaccinati cu forta cu orice vor ei: Articolul 438 din Codul Penal Roman care spune două chestiuni importante pentru noi:

      1).”transferarea forţată a copiilor dintr-un grup într-altul”, comisă cu intenţia de a distruge, în totalitate sau numai în parte, un grup naţional, etnic, rasial sau religios, se numeste genocid.

      2). “I-n-c-i-t-a-r-e-a la săvârşirea infracţiunii de genocid, comisă în mod direct, în p-u-b-l-i-c, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

      E bine să știm că sînt părinți care nu își vaccinează copiii din motive religioase, etice, morale, ceea ce e dreptul lor, consfințit de Constituția țării (art. 48) și Codul Civil (art 487), fără să le pună nici măcar pentru o clipă sănătatea sau viața în pericol. Nu există nici un studiu științific care să demonstreze aberația că nevaccinarea duce la deces; dimpotrivă, sînt nenumărate studii care arată riscurile grave ale vaccinurilor, care merg de la erupții cutanate și dermatoze atopice, pînă la cancer, autism, diabet sau chiar moarte.

  2. Amenzile ca amenzile,dar sa auziti tipetele copiilor cand vor fi luati cu forta din bratele mamelor!
    Popor indiferent,ce o sa te doara indiferenta asta!

  3. Bill Gates: “Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, reducem populaţia mondială cu 10-15%”

    Or fi vizate in mod special tarile din est, cu peste 10.000.000 de locuitori.

  4. Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”

    sursa: http://yournewswire.com/german-supreme-court-measles/
    sau: http://anonhq.com/anti-vaxxer-biologist-stefan-lanka-bets-100k-measles-isnt-virus-wins-german-federal-supreme-court/

    Decizia Curtii: http://lrbw.juris.de/cgi-bin/laender_rechtsprechung/document.py?Gericht=bw&GerichtAuswahl=Oberlandesgerichte&Art=en&sid=46bf3db2df690aba6e4874acafaf45b6&nr=20705&pos=0&anz=1

    sursa ro:
    https://www.aparatorul.md/curtea-suprema-din-germania-a-dat-verdictul-virusul-rujeolei-nu-exista/

    Primul Senat civil al BGH a confirmat hotărârea dată de către Înalta Curte Regională din Stuttgart (OLG) din 16 februarie 2016.

    Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”, iar vaccinarea a milioane de cetățeni germani care nu au bănuit nimic, s-a făcut din motive „SINISTRE”.

    ”Judecătorii de la Curtea Supremă Federală din Germania au confirmat că virusul rujeolei nu există, îndreptățind teoreticienii conspirației care au spus că nici un studiu nu a demonstrat vreodată existența virusului.

    Conform hotărârii de către Curtea Supremă, vaccinarea anti-rujeolei ar fi putut să fi infectat milioane de cetățeni germani care nu bănuiesc nimic, din motive sinistre.

    Anonhq.com raporteaza:

    Primul Senat civil al BGH a confirmat hotărârea dată de către Înalta Curte Regională din Stuttgart (OLG) din 16 februarie 2016. Suma de 100.000 € pe care am oferit ca recompensă pentru dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei, nu trebuie să fie plătită reclamantului. Reclamantul, de asemenea, a fost obligat să suporte toate costurile procedurale.

    Cinci experți au fost implicați în acest caz și au prezentat rezultatele studiilor științifice. Toți cei cinci experţi, inclusiv Prof. Dr. Dr. Andreas Podbielski care a fost numit de OLG Stuttgart ca instanța precedentă, au constatat în mod constant că nici una dintre cele șase publicații care au fost parte în proces, nu conține dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei.

    Genetica falsifică teza existenței

    În studiu au fost introduse rezultatele cercetării în așa-numitele amprente genetice ale presupusului virus rujeoleic. Două laboratoare recunoscute, inclusiv cel mai mare și lider din lume, Institutul Genetic, a ajuns la exact aceleași rezultate ca și rezultatele independente, și dovedesc că autorii celor șase publicații, în cazul virusului rujeolei au publicat informații greșite și, ca rezultat direct toate abordările virusologilor sunt încă greșite astăzi: Ei au interpretat greșit constituenți obișnuiți ai celulelor, ca parte a virusului rujeolei suspectat.

    Din cauza acestei erori, în timpul procesului de decenii de construire a consensului, elementele constitutive ale celulelor normale au fost asamblate mental într-un model al unui virus al rujeolei. În ziua de azi, o structură reală care corespunde acestui model nu a fost găsită în nici un om și nici într-un animal. Cu rezultatele testelor genetice, toate teza existenței virusului rujeolei a fost infirmată științific.

    Autorii celor șase publicații și toate celelalte persoane implicate, nu și-au dat seama de eroare, deoarece au încălcat datoria științifică fundamentală, care este necesitatea de a lucra „lege artis“, adică în conformitate cu normele definite la nivel internațional și cele mai bune practici ale științei. Ei nu a efectuat nici un control al experimentelor. Experimentele de control ar fi protejat pe autori și omenirea de această eroare importantă. Această eroare a devenit baza credinței în existența unor virusuri cauzatoare de boli. Expertul desemnat de instanța de judecată, Prof. Dr. Dr. Podbielski, răspunzând la întrebarea relevantă de instanță, ca pe pagina 7 a protocolului, a confirmat în mod explicit faptul că autorii nu au efectuat nici un control al experimentelor.

    OLG Stuttgart , la 16 februarie 2016 a anulat hotărârea tribunalului primei instanțe, a respins acțiunea și face referire, printre altele, la mesajul central al Prof. Podbielski cu privire la cele șase publicații. Reclamantul a formulat recurs împotriva hotărârii pronunțate de OLG la Curtea Supremă. Ca motiv el a declarat, percepția subiectivă în fapt falsă a secvenței de proces la instanța din Stuttgart, privind afirmația că faptele lor despre rujeolă au reprezentat o amenințare pentru sănătatea publică. Poziția reclamantului a fost respinsă de Curtea Supremă în cuvinte simple. Astfel, Curtea Supremă a confirmat hotărârea de OLG Stuttgart de la 16 februarie 2016.

    Concluzii

    Cele șase publicații prezentate în proces sunt principalele publicații relevante pe tema „virusului rujeolei.“ Din moment ce în urma acestor șase nu orice alte publicații, care ar încerca prin metode științifice să dovedească existența virusului rujeolei, Curtea Supremă hotărăște în proces privind virusul rujeolei și rezultatele testelor genetice în consecință:

    Orice declarații naționale și internaționale cu privire la presupusul virus al rujeolei, infecțiozitatea rujeolică, sau despre beneficiul și siguranța vaccinării împotriva rujeolei, nu au nici un caracter științific și au fost, astfel, lipsite de temei juridic.

    La anchetele care au fost declanșate privind virusul rujeolei, șeful Institutului Național de Referință pentru pojar de la Institutul Robert Koch (RKI), Prof. Dr. Annette Mankertz, a recunoscut un fapt important. Această admitere poate explica rata crescută de handicap indusă de vaccinare, și anume cea a vaccinării împotriva rujeolei și de ce modul în care acest tip specific de vaccinare pare să declanșeze autismul.

    Prof. Mankertz a recunoscut că „virusul rujeolei“ conține celule tipic componente naturale (ribozomii, fabricile de proteine ale celulei). Deoarece vaccinarea împotriva rujeolei conține întreg „virusul rujeolei, acest vaccin conține de fapt structurile proprii ale celulei. Acest lucru explică de ce vaccinarea împotriva rujeolei cauzează alergii frecvente și foarte severe și reacții autoimune decât alte tipuri de vaccinare. Expertul Prof. Podbielski a declarat instanță în mai multe rânduri că, prin afirmarea RKI, cu privire la ribozomii din virusul rujeolei, teza existenței virusului rujeolei a fost falsificată.

    În studiul a fost, de asemenea, pus pe evidență faptul că cea mai înaltă autoritate științifică germană în domeniul bolilor infecțioase, a RKI, contrar atribuțiile sale legale conform § 4 Infectarea Legea privind protecția (IfSG), nu a reușit să creeze teste pentru presupusul virus al rujeolei și să le publice. RKI susține că a făcut studii interne privind virusul rujeolei, cu toate acestea refuză să predea sau să publice rezultatele.”

  5. VACCINUL ESTE OTRAVA! NU MAI AVEM INCREDERE IN SARLATANII DE DOCTORI SI DE CONDUCATORII-MONDIALISTI, CARE SUNT INFILTRATI SI IN BISERICA} – DECAT IN BUNUL DUMNEZEU! VREM SA TRAIM SIMPLI FARA SISTEMUL LUI ANTIHRIST, CUM NE-A LASAT DUMNEZEU, FARA AJUTORUL SATANISTILOR! NOI SUNTEM ORTODOCSI SI IL AVEM PE MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS! EL ESTE VACCINUL SI PECETEA NOASTRA!!! AMIN.

  6. Mai domnu Mihai Tudose, intreb ca omu, daca toata comuniiiiiitatea se vaccineaza, ce pericol constituie cel nevaccinat? pentru ce va vaccinati????//
    Daca toata Romania se vaccineaza si intra valul de musulmani purtatori de hepatita B? Nu ne facem griji pentru ca ne-am vaccinat
    Voi in corpul vostru sa va introduceti,toate mizeriile ce le contine un vaccin. mai multe tari au refuzat miile de doze si le aduceti la romani, credeti ca suntem asa de tampiti???? sa faceti iar miliarde de pe urma copiilor nostri.
    Jos labele jegoase de pe copii Romaniei.Si apropo -tara aceasta nu e a voastra , si nici a noastra, e a urmasilor, urmasilor nostri-. acest lucru sa ii invatati pe copii ce vor veni in aceasta lume, un proiect de lege de aceasta anvergura sa aprobati, adevarata istorie a Romaniei, ca si pe aceasta ati deformat-o.

  7. Avand in vedere ca prin legea vaccinarii se incalca drepturi fundamentale ale omului, precizate si in Constitutie, alte legi, conventii internationale etc., legea trebuia atacata la Avocatul Poporului, Curtea Constitutionala si la alte institutii europene si internationale cu competente in domeniu.

    Responsabilii la nivel oficial care propaga incompatibilitatile privind drepturile omului/incalcari ale drepturilor omului, inclusiv prin declaratii calomnioase si jignitoare la adresa parintilor care nu-si vor vaccina copiii sau a celor care exprima parari contrare celor pro-vaccinare, trebuie trasi la raspundere in fata instantelor competente.
    S-a introdus obligatoriu si Cardul de sanatate, sub presiune si frica; nu s-a rezolvat nimic in sistemul public de sanatate (nu se vede nicio schimbare in sistemul medical public in ciuda asigurarilor ferme ca prin card se vor economisi bani si prin acestia se va contribui la modernizarea sistemului medical….). Este bine sa ne gandim la rezultatele concrete ale initiativelor legislative (exprimate in date reale si nu trucate prin statistici si alte mijloace moderne)

  8. Avand in vedere ca prin legea vaccinarii se incalca drepturi fundamentale ale omului, precizate si in Constitutie, alte legi, conventii internationale etc., legea trebuia atacata la Avocatul Poporului, Curtea Constitutionala si la alte institutii europene si internationale cu competente in domeniu.

    Responsabilii la nivel oficial care propaga incompatibilitatile privind drepturile omului/incalcari ale drepturilor omului, inclusiv prin declaratii calomnioase si jignitoare la adresa parintilor care nu-si vor vaccina copiii sau a celor care exprima parari contrare celor pro-vaccinare, trebuie trasi la raspundere in fata instantelor competente.
    Trebuie stabiliti si responsabili la nivel personal: adica ministrul X, ministrul Y, etc. etc. Nu statul este responsabil; compensatiile platite de stat (si daca vor fi sau mai bine zis pentru cine va avea castig de cauza din procesul cu statul…..) sunt de fapt platite tot de noi, contribuabilii la bugetul statului. Daca s-ar stabili responsabilitati la nivel personal pentru politicieni si doctori, s-ar da dovada de responsabilitate si se poate avea o incredere mai mare in oficialitati
    S-a introdus obligatoriu si Cardul de sanatate, sub presiune si frica; nu s-a rezolvat nimic in sistemul public de sanatate (nu se vede nicio schimbare in sistemul medical public in ciuda asigurarilor ferme ca prin card se vor economisi bani si prin acestia se va contribui la modernizarea sistemului medical….). Este bine sa ne gandim la rezultatele concrete ale initiativelor legislative (exprimate in date reale si nu trucate prin statistici si alte mijloace moderne)

  9. Legea incalca Constitutia, legile tarii, tratate internationale.
    Avocatul Poporului ar trebui sa se sesizeze din oficiu.
    Asociatiile, organizatiile etc. care apara drepturile pacientilor trebuie sa faca demersuri legale pentru a bloca aceasta lege abuziva.

  10. Distribuiti pe toate canalele de comunicare (Facebook, Twiter etc) daca considerati ca statul roman va incalca drepturile si libertatile prin masurile si legile adoptate.

    Protest impotriva masurii totalitar-comuniste a autoritatilor romane privind obligativitatea vaccinarii copiilor si ADULTILOR. Duminica, Bucuresti, 17 septembrie, orele 15, Parcul Izvor. Sunt asteptati toti cetatenii care considera ca le sunt incalcate in mod abuziv drepturile si libertatile fundamentale de catre statul roman.

    Si in Timisoara si Iasi vor fi organizate proteste impotriva legii vaccinarii obligatorii totalitar – comuniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE