X

VIDEO: Un posibil atac terorist a fost oprit în Sinai. Un tanc al armatei egiptene a distrus o mașină ce transporta 90 kilograme de explozibili

de null
http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2017/07/26/597860505ab6550cb880c5b6/646×404.jpg

O maşină cu patru terorişti şi 90 de kilograme de explozibili la bord a fost oprită la timp înainte de producerea unei tragedii. Potrivit unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere, un tanc al armatei egiptene a urcat pur şi simplu pe maşină pentru a o distruge şi s-a retras înainte de explozie

Un atentat de proporţii a fost plănuit la Arish, în Peninsula Sinai, dar acesta nu a mai avut loc în urma unei intervenţii eroice a armatei egiptene. Potrivit unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere, un tanc a interceptat o maşină cu patru terorişti şi 90 de kilograme de explozibili la bord şi a urcat direct pe ea.

Observând intervenţia, persoanele aflate în maşinile din apropiere au luat-o la fugă pentru a se salva. Tancul s-a retras de asemenea înainte de explozie. Din păcate, şapte civili nu au reuşit să se salveze şi au fost ucişi, conform Reuters.

Ministerul Apărării de la Cairo, care a distribuit filmuleţul, laudă intervenţia, precizând că a salvat cel puţin 50 de vieţi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.