X

Refugiații din România încep să își arate adevărata față: violență, viol…

de null

https://www.youtube.com/watch?v=ho5dBJNr89E

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scandal la un Centru de Imigranţi din Capitală, unde sunt cazaţi cei care au ajuns în România cu statut de refugiaţi! Un poliţist român a fost atacat de unul dintre cei cărora li s-a permis să rămână la noi în ţară şi a ajuns la Institutul de Medicină Legală.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Nu se poate sa lasi sa intre sri sa iasa cine vrea din aceste centre , mai ales ca aceste creaturi nu au nici un act de identitate. Trebuie sa stea cel putin 3 luni in carantina , inchisi pina li se fac analize medicale , controale de identitate internationale ..etc

  2. Nu-i mai numiți “refugiați” statutul ăsta de conferă de ONU în urma unei examinări! Sunt până la loc comanda-ILEGALI,oriunde ar fi prin Europa> tratați ca atare!!!

  3. Eeeii nici chiar batuti, doar sa li se aplice acelasi tratament (dar amplificat de cateva ori ca sa simta si ei ceva) pe care il aplica ei locuitorilor tarilor care ii primesc

  4. Eu traiesc in Australia de 20 de ani sunt BOTEZAT .Dorul sufletului crestinesc de a-l cunoaste pe Dumnezeu s-a aratat din vremurile cele mai indepartate.Romani fiti puternici RELIGIA NOASDTRA ESTE CEA ORTODOXA.EU IMI APAR ORTODOXISMUL AICI LA ANTIPOZI IAR VOI IN TARA NATALA ROMANIA TREBUIE SA O APARATI PRIN TOATA FIINTA VOASTRA ,CHIAR DACA CONDUCEREA STATULUI ESTE MAFIOTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button