X

Ce-a făcut „VESTUL” din UCRAINA: SODOMA și GOMORA la KIEV – Oamenii POLITICI în fruntea paradei GAY PRIDE sprijină tot mai mult SODOMIȚII

de null
Participanți la parada Gay Pride în Kiev, Ucraina, 18 iunie 2017.  REUTERS/Valentyn Ogirenko

KIEV (Reuters) – Politicieni ucrainieni și diplomați străini s-au alăturat miilor de participanți mărșăluind pentru Gay Pride în Kiev duminică, purtând pancarte și fluturând steaguri în culorile curcubeului și ucrainiene într-o paradă flancată de un cordon gros de polițiști în echipament de intervenție.

Unii susținători ai drepturilor lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor (LGBT) văd progresul în Ucraina ca simptomatic pentru o integrare mai apropiată a țării în Uniunea Europeană și respingerea legăturilor cu Rusia vecină.

Participanți la parada Gay Pride în Kiev, Ucraina, 18 iunie 2017.  REUTERS/Valentyn Ogirenko

Marșul a fost în mare parte lipsit de incidente, deși în jur de 200 de persoane au protestat, numind parada gay un adevărat afront către valorile tradiționale și către soldații care au luptat și luptă împotiva separatiștilor pro-ruși în regiunea de est a Donbass-ului.

Autoritățile ucrainiene și-au sporit sprijinul pentru drepturile homosexualelor din momentul în care un guvern pro-occidental a preluat puterea în urma protestelor din Maidan în 2014. În 2015, a fost adoptată o lege care interzice discriminarea la locul de muncă a comunității LGBT.

Forțele de ordine blocând protestatari anti-LGBT în timpul „marșului egalității” din Kiev, Ucraina, 18 iunie 2017. REUTERS/Valentyn Ogirenk

Dar criticii consideră că atitudinile contrare rămân răspândite.

Șase persoane au fost reținute în urma forțării cordonului de securitate, a declarat poliția într-un comunicat.

“Însorit & bine organizat #KyivPride2017. Încă un pas înainte pentru egalitate în #Ucraina”, a scris pe Twitter Judith Gough, ambasadorul britanic în Ucraina, ce s-a alăturat marșului.

Participanți la „marșul egalității” în Kiev, Ucraina, 18 iunie 2017. REUTERS/Valentyn Ogyrenko

Cu o zi înaintea paradei, Ivanna Klympush-Tsintsadze, vice-prim-ministru al Ucrainei pentru integrarea europeană și euro-atlantică a declarat că parada ar ajuta Ucraina să se descotorosească de “moștenirea sa imperială”.

“Este un consens în societate în privința mișcării statului nostru în direcția Europei”, a scris pe Facebook.

“Aceasta nu este o alegere în legătură cu avuția materială. Este o alegere privind sistemul nostru de valori”, a mai scris, adăugând că pivotares către Europa însemna că Ucraina învață să respecte „individualitatea și diversitatea”..

Marșul de duminică nu se poate compara cu ciocnirile violente ce au avut loc la același eveniment în 2015, dar protestatarii și-au făcut auzite vocile.

Un protestatar anti-LGBT dând foc steagului în curcubeu în timpul „marșului egalității” din Kiev, Ucraina, 18 iunie 2017. REUTERS/Gleb Garanich

“Nu putem permite acest marș în timp ce țara se află în război și frații noștri mor pe front”, a afirmat Igor, de 33 ani.

“Sfânta Scriptură și istoria noastră stau împotriva lor.”

Orașul a fost implicat într-un scandal legat de drepturile homosexualilor în acest an, deoarece a găzduit concursul Eurovision cu sloganul „Sărbătorim Diversitatea”. Un plan de a vopsi un monument din perioada sovietică în culorile curcubeului a fost împiedicat de grupuri de extremă dreapta.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

17 comentarii

  1. nu au nici o treaba cu noi rusii. nu va mai lasati manipulati de oculta iudeomasonica occidentala pentru ca asta urmaresc : invrajbirea si dezbinarea omului. a familiei a satului orasului natiunilor lumii intregi…

 1. Ce a făcut ‘VESTUL’ din UCRAINA — a ‘emancipat-o’ — cu fața către ‘west’ și curu către Biserică.

  1. :))))

   Cam așa!
   Iar proștii de la ei, ca și proștii de la noi…nu-și dau seama de manipulare, ori nu-i interesează, unora li se pare COOL, ORICUM, Dumnezeu este GONIT din sufletul lor DEMULT….prin acceptarea și practicarea lucrurilor ăstora!

   P.S. Nu vedeți că lumea ia FOC? LA PROPRIU!

  1. Trebuie să fii foarte atent cu ăştia, bagă peste tot pe unde nu trebuie. Îngrijorător este că se dau în stambă cu ambasadorii în frunte. Aceiaşi ambasadori care iau azi deciziile importante în România

 2. “Este un consens în societate în privința mișcării statului nostru în direcția Europei”, a scris pe Facebook Ivanna Klympush-Tsintsadze, vice-prim-ministru al Ucrainei pentru integrarea europeană şi euro-atlantică. Trag concluzia că mişcarea statului ucrainean spre Europa trece prin dos

 3. Ambassdorul britanic a vorbit de Egalitate! Uite cum hidra Rosie comunista is dezvaluie adevarata fata. Egalitare este dusmanul lui Libertate. Cat va ma trebuie sa intelegeti ca politicienii occidentului sunt comunisti deghizati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.