X

Justine crede ca aude un viol langa casa / Suna la politie / Politia vine si o ucide pe Justine …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

[VIDEO – Ofițerul de poliție care a împușcat-o pe Justine Damond, viitoare mireasă, refuză să vorbească cu anchetatorii. ]

Departamentul de poliție din Minneapolis a lansat transcrierile apelurilor către linia 911 efectuate de o viitoare mireasă, cu câteva momente înainte ca un ofițer care a răspuns acestei solicitări de urgență să o împuște mortal.

Justine Ruszczyk, cetățean australian în vârstă de 40 de ani, a efectuat primul ei apel la 911 sâmbătă seara, la 11:27 ora locală pentru a raporta ceea ce credea că a fost o agresiune sexuală care a avut loc în apropierea casei sale din Minneapolis în cartierul Fulton.

„Pot să aud pe cineva din spate și – nu sunt sigură dacă ea face sex sau este violată,“ i-a spus Justine Ruszczyk operatorului 911, potrivit transcrierii eliberate de către poliție.

„Se întâmplă asta de ceva timp și cred că ea a încercat să ceară ajutor și pare a fi dificultate“, a adaugat ea.

„OK, am deja un ofițer pe drum,“ îi spune operatorul 911.

Ruszczyk a sunat la 911 din nou aproximativ opt minute mai târziu, exprimându-și îngrijorarea că poliția nu a sosit încă.

Potrivit stenogramei, operatorul răspunde:

„911, care este adresa urgenței?“

„Tocmai am raportat-o, dar nimeni nu e aici și mă întrebam dacă nu cumva au primit o adresă greșită“, spune Ruszczyk.

„Ești Justine?“ întreabă operatorul. „Auzi o femeie țipând?“

“Da,” răspunde Ruszczyk . „Da, undeva în spatele casei.

„Da, ofițerii sunt pe drum“, spune operatorul.

Doi ofițeri de la Departamentul de Poliție Minneapolis, identificați de către autorități ca Matthew Harrity și Mohamed Noor, au răspuns la apelul lui Ruszczyk sâmbătă seara.

Harrity conducea mașina echipei, în timp ce Noor era pe scaunul pasagerului, conform Departamentului de Siguranță Publică Minnesota. Pe măsură ce se apropiau de locuința lui Ruszczyk, Harrity a indicat că a fost surprins de un sunet puternic lângă mașină, după care Ruszczyk s-a apropiat brusc de partea conducătorului auto, au declarat autoritățile.

Noor a tras apoi cu arma, lovind-o pe Ruszczyk prin fereastra din partea conducătorului auto, care era deschisă, a declarat Minnesota DPS. Ofițerii i-au acordat asistență medicală lui Ruszczyk până la sosirea cadrelor medicale, dar ea a fost declarată moartă la fața locului, au declarat autoritățile.

Oficiul Medical Județean de Examinare Hennepin a confirmat luni că Ruszczyk a murit din cauza unei singure împușcături în abdomen.

Ambilor ofițeri li s-a acordat concediu administrativ plătit, în așteptarea anchetei. Moartea lui Ruszczyk a fost calificată ca omor.
Poliția a lansat o măsură de revizuire internă a utilizării forței de către ofițeri.

Minneapolis Star Tribune a declarat că femeia era de origine australiană și era cunoscută sub numele Justine Damond, folosind numele de familie al logodnicului ei, Don Damond.

„Numele ei de fată era Justine Ruszczyk,“ a raportat Star Tribune.

„Deși cei doi nu erau încă căsătoriți, Justine făcae referire la ea cu numele Damond pe site-ul ei personal.“

Site-ul web al lui Damond arată că ea a fost instructoare de yoga, sănătate personală și antrenor de viață și „profesor de meditație, îmbrățișând și predând beneficiile neuro-științifice ale meditației.“
Familia lui Ruszczyk – dintre care majoritatea locuiesc în țara ei natală, Australia – au declarat că au fost în „contact permanent“ cu SUA și oficiali australieni cu referire la ancheta în curs despre moartea ei.

„Suntem în contact permanent cu guvernul australian, precum și reprezentanți ai autorităților guvernamentale de stat din SUA și Minnesota“, a spus familia într-o declarație emisă joi.

„Vrem să vedem că ancheta a ajuns la o concluzie, cât mai curând posibil, astfel încât să avem o anumită rezoluție la tragedie.“

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

În SUA astfel de cazuri tragice sunt extrem de frecvente:

Cu privire la yoga, o practică drăcească, pe care Justine o îmbrățișase și o preda și altora crezând asemeni altor hăbăuci, în așa-zisele „beneficiile neuro-științifice ale meditației” (de fapt invocări demonilor):

Foarte suspect în acest caz este că ofițerul care a împușcat-o pe această femeie este musulman. Polițistul Mohamed Noor este un negru musulman, iar ea era albă și blondă. Mașina de poliție nici nu se oprise din mers când a tras… Iar acum în loc să fie pedepsit pentru omorul comis, e în concediu plătit. Ne întrebăm pe bună dreptate ce decizie finală vor lua autoritățile în acest caz, având în vedere că poliția din SUA face extrem de multe abuzuri, fără să fie trasă la răspundere. Viețile unor oameni nu au nicio valoare în ochii oficialilor. În SUA acest lucru e foarte vizibil. Elitelor le convine să fie încă câțiva indivizi în minus.

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button