X

Ilie Năstase, SUSPENDAT timp de 3 ani, de Federația Internațională de Tenis

http://static1.evz.ro/image-original-605-388/cache/2014-03/07_nastase_OC-465×390.jpg

 

Ilie Năstase a fost suspendat timp de 3 ani, de Federația Internațională de Tenis, după scandalul de la meciul România – Marea Britanie.

 Reprezentanții Federației Internaționale de Tenis au anunțat, astăzi, că Ilie Năstase va fi suspendat din orice funcție oficială, până în 2020. De asemenea, românul va trebui să achite și o amendă de 10.000 de dolari. Verdictul a venit în urma scandalului izbucnit la întâlnirea dintre Marea Britanie și România, din Fed Cup. Ilie Năstase poate să atace sancțiunea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în decurs de 21 de zile.
„Ilie Năstase este suspendat din orice rol oficial în competiţiile ITF pe echipe sau în cele individuale de sub egida ITF până la 31 decembrie 2020″, se precizează în comunicatul ITF.
NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Sport
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!