X

Ilie Năstase, SUSPENDAT timp de 3 ani, de Federația Internațională de Tenis

http://static1.evz.ro/image-original-605-388/cache/2014-03/07_nastase_OC-465×390.jpg

 

Ilie Năstase a fost suspendat timp de 3 ani, de Federația Internațională de Tenis, după scandalul de la meciul România – Marea Britanie.

 Reprezentanții Federației Internaționale de Tenis au anunțat, astăzi, că Ilie Năstase va fi suspendat din orice funcție oficială, până în 2020. De asemenea, românul va trebui să achite și o amendă de 10.000 de dolari. Verdictul a venit în urma scandalului izbucnit la întâlnirea dintre Marea Britanie și România, din Fed Cup. Ilie Năstase poate să atace sancțiunea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în decurs de 21 de zile.
„Ilie Năstase este suspendat din orice rol oficial în competiţiile ITF pe echipe sau în cele individuale de sub egida ITF până la 31 decembrie 2020″, se precizează în comunicatul ITF.
loading...
Categorii
Sport
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.