X

NEBUNIA TRANSGENDER: Canada emite CARD DE SĂNĂTATE cu mențiunea „SEX NECUNOSCUT” unui copil educat de un PĂRINTE TRANSSEXUAL

Gender Free ID Coalition Foto: https://cdn.rt.com/files/2017.07/original/59576126dda4c8e5668b4567.jpg

Unui copil i-a fost emis un card de sănătate cu mențiunea „necunoscut” la rubrica sexului, în British Columbia, Canada, după ce părintele a luptat pentru a crește copilul cu sex neutru.

Kori Doty este un părinte transsexual non binar (NT ce nu se identifică cu sexul masculin sau feminin) și luptă pentru a i se omite sexul copilului său de 8 luni în certificatul de naștere, precum și în alte documente oficiale.

„Adesea spun doar că nu știu încă, sau nu mă grăbesc să aplic astfel de etichete copilului. Acum ei sunt (NT este) doar un copil”, spune Doty referitor la întrebările privind sexul copilului. (NT părintele vorbește la plural despre copilul său pentru a nu folosi genul feminin sau masculin – he/she – folosind pluralul they)

Doty a născut bebelușul Searyl în casa unui prieten anul trecut în noiembrie, așa că sexul noului născut nu a fost înregistrat de un medic oficial. Când Doty a înregistrat nașterea lui Searyl la Canada Vital Statistics Agency, sexul bebelușului a fost menționat ca „necunoscut”.

Agenția a fost de acord să înregistreze nașterea dar refuză emiterea unui certificat de naștere pentru Searyl deoarece Vital Statistics Act (NT autoritatea ce emite certificate de naștere) necesită menționarea obligatorie pe documente a sexului unei persoane.

Foto: Kori Doty / Facebook

Doty a cerut revizuirea juridică a deciziei, menționează Vancouver Sun, dar pe neașteptate a primit un card de sănătate din partea British Columbia Services Card pentru Searyl, în iunie. Cardul este emis de Ministerul Sănătății prin serviciile Ministerului Tehnologiei, Inovațiilor și Cetățenilor.

„Nu imi includ copilul într-o categorie sexuală anume”, spune Doty într-o declarație.

„Depinde de Searyl să se decidă cum se identifică când sunt îndeajuns de maturi pentru a-și dezvolta propria identitate genitală. Nu le voi refuza alegerile bazându-mă pe o atribuire arbitrară de sex la naștere în urma inspectării organelor lor sexuale.”

Cardul de sănătate cu mențiunea sexului neutru va ajuta și întări cazul lui Doty, conform spuselor avocatului ei, Barbara Findlay.

Unele precedente pe această speță au mai fost întâlnite și în alte părți în Canada: Alberta permite oamenilor să menționexe cu X în dreptul sexului pe certificatele de naștere și documetele oficiale guvernamentale, iar în Ontario se pot obține carduri de sănătate și carnete de conducere cu sex neutru, dar la anul se preconizează să se emită și certificate de naștere.

În New York s-a emis primul certificat de naștere american nonbinar anul trecut. Germania, care a legalizat căsătoriile homosexuale, a devenit prima țară din Europa care legalizează omiterea sexului copilului din certificatul de naștere încă din 2013.

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată că se împlinește profeția Sfântului Nil Athonitul:

Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.

Iar lumea devine tot mai antihristică și satanică ajungând să legifereze tot ce poate fi mai aberant și împotriva firii.

Citiți vă rog și:

Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!