X

Un TRANSSEXUAL se luptă cu autoritățile canadiene să schimbe „genul” copilului său: În acte trebuie să apară GENUL NEUTRU

de null
http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jul2017/61895772.jpg

Kori Doty, un parinte transsexual, care nu se considera nici barbat si nici femeie, doreste sa se asigure ca sexul bebelusului sau este sters din toate inregistrarile si documentele. Acesta sustine ca intentioneaza sa-si creasca bebelusul, pe numele sau Searyl Atli, ca pe un gen neutru, pana cand va avea „consimtamantul si vocabularul de a-mi spune ceea ce este”, sustine Kori.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parintele, care este originar din Columbia Britanica, Canada, a incercat sa obtina un certificat de nastere in care sa apara genul neutru al bebelusului, inca din luna noiembrie, insa autoritatile i-au respins solicitarea. Ca efect al deciziei sale, tatal s-a vazut in incapacitatea de-a face un card de sanatate copilului sau, inlocuindu-l cu un „U”, destinat genurilor, ceea ce inseamna ca nou-nascutul este nedeterminat si neasigurat.

„Il recunosc ca bebelus si incerc sa-i ofer toata dragostea si suportul pentru a deveni cea mai buna persoana, care sa fie in afara restrictiilor care vin din partea unui gen feminin sau masculin”, adauga Kori.

Kori este de parere ca in toate documentele Statul ar putea considera genul ca pe o optiune.

„Atunci cand m-am nascut, medicii s-au uitat la organele mele reproducatoare si a presupus cum voi fi. Aceste atribuiri ma urmaresc si mi-au urmarit identitatea intreaga mea viata. Toate aceste presupuneri erau incorecte si a trebuit sa fac foarte multe ajustari de atunci”, adauga Kori.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mda, medicii s-au uitat la organele tale reproducatoare si au presupus cum vei fi. S-au uitat si la moaca ta si au presupus ca esti om, dar poate ca ar fi trebuit sa te lase pe tine sa alegi ce esti, maimutoi, soparla, naparca, gunoi etc….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button