X

În loc de fată, vor avea un… băiețel: Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, se pregăteşte pentru operaţia de SCHIMBARE de SEX

de null
https://i.ytimg.com/vi/Bf9y3-8cVJw/maxresdefault.jpg

Shiloh, fiica în vârstă de 11 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, este decisă să-şi facă operaţie de schimbare de sex! Brad Pitt şi Angelina Jolienu mai sunt un cuplu, iar asta i-a făcut pe mulţi să se întrebe în ce măsură i-a afectat asta pe cei şase copii ai lor, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi.

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetiţa voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieţi, dar şi costume şi cravate. În plus, ea şi-a exprimat dorinţa să fie strigată John sau Peter, iar apropiaţii s-au conformat. La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad şi Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor.

Brad şi Angelina au ales să-şi lase fetiţa să se îmbrace aşa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparţine, de fapt, altui sex şi determinarea ei de a face operaţie i-a convins pe părinţii săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfăţat.

Prin urmare, Brad şi Angelina, care, de altfel, sprijină de ani de zile LGBT, s-au decis să-i fie alături fiicei lor în demersul de a-şi schimba sexul, pentru că tranziţia fizică, dar şi cea psihică nu sunt uşoare, iar Shiloh va trebui să se lupte atât cu furtunile hormonale, cât şi cu reacţiile celor din jur. Conform presei de peste ocean, la sfatul specialiştilor, Shiloh a început deja să ia hormoni, pentru ca trupul ei să nu apuce să se transforme şi să devină femeie. Tranziţia nu va fi uşoară, aşa cum nici să fii transgender nu e uşor (chiar dacă vorbim despre Hollywood), aşadar părinţii lui Shiloh vor trebui să lase divergenţele la o parte şi să fie alături de… viitorul lor fiu.

NOTĂ OrtodoxINFO

Născută Angelina Jolie Voight, 1975, fiica actorului Jon Voight, aceasta este bisexuală:

„Mi-au plăcut femeile în trecut și m-am culcat cu câteva. Cred că dacă iubești și vrei să te simți bine cu o femeie, mai ales dacă și tu ești la fel, atunci știi cum să faci lucrurile într-un anumit fel.”

Angelina Jolie este membră… Council on Foreign Relations.

Citiți vă rog și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Parinti tampiti, psihologi tampiti, societate tampita. „Shiloh a început deja să ia hormoni, pentru ca trupul ei să nu apuce să se transforme şi să devină femeie”

  2. Cei doi sunt sataniști dovediți și marionete iluminatti. După unii cercetători sunt chiar bastarzi proveniți din rândurile acestora. Nu este de mirare că promovează transgenderismul și schimbarea de sex pentru că satanismul aceasta este: distorsionarea întregii creații după chipul și asemănarea stăpânului și zeului lor diavolul care este reprezentat în templele lui și prin imagini având caracteristicile ambelor sexe. Și pentru că ei sunt modele pentru sărmanii înșelați care sunt admiratorii lor și care îi idolatrizează, aceste două biete slugi ale diavolului au primit sarcina și să dea exemplu pentru mase. Se știe că Angelina a promovat într-o vreme ideea și ca femeile să-și extirpe sânii pentru a preveni cancerul la sân prin exemplul pe care l-a dat ea însăși motivând că și ea ar fi predispusă. Ceea ce este o inepție din punct de vedere al medicinei și al științei adevărate. Cancerul nu este într-un anumit loc din trup. El este peste tot. Dacă-ți tai o parte din trup el se va localiza și concentra în altă parte a corpului și nu din cauza moștenirii genetice ci din cauza modului de viață, al păcatelor și al expunerii la noxe. Dar pentru că sataniștii luptă și împotriva maternității din care face parte alăptarea i-au cerut Angelinei să facă o campanie publicitară pe această temă. Alăptarea este un aspect extrem de important pentru copii deoarece face ca micuții alăptați cu dragoste să fie mai sănătoși și mai iubitori, căci dragostea de oameni nu numai că este intrisecă naturii umane dar este și învățată de la vârste foarte fragede prin relația plină de iubire între copil și mamă. Evident că toată operațiunea este o înșelătorie pentru că Angelina nu a făcut niciodată așa ceva. Ca și această operație pe care zic ei că o să o facă micuțului. De fapt nici nu este nevoie să fii mare antropolog încât să-ți dai seama că fetița este de fapt băiat din punct de vedere biologic. Numai că ei îl prezintă ca și cum ar fi fată. Mie nu-mi rămâne decât să mă rog lui Dumnezeu să aibă multă milă pentru ei și pentru cei care le urmează lor pentru că nu știu ce fac. Dar tare mi-e teamă că nu vor putea să evite ceea ce s-a spus în evanghelii despre pedeapsa pe care o vor primi dacă vor sminti pe unul dintre aceștia mici. Și nu mă duce capul pur și simplu ce pedeapsă ar fi aceea mai rea decât cea pe care o primești dacă te sinucizi. Să fie ceva mai rău decât iadul?
    Mă rog pentru voi fiți sănătoși!

  3. Angelina, se pare că s-a despărțit de Brad Pitt, din pricină că avea relații incestuoase cu frate-su!
    Se știe că în adolescență, pe lângă faptul că se droga, era și sadică: chinuia animalele până-și dădeau duhul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.