X

COLUMBIA a ridicat ștacheta în ceea ce privește „DREPTURILE LGBT”: 3 HOMOSEXUALI s-au căsătorit, LEGAL

de null
https://static.iris.net.co/semana/upload/images/2017/6/11/528315_1.jpg

Premiera mondiala in Columbia, unde o relatie gay intre trei barbati a fost legalizata.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hugo Prada, Manuel Bermudez si Alejandro Rodriguez si-au legalizat relatia la un notar din Medellin si urmeaza sa se casatoreasca oficial peste cateva luni. Avocatul care i-a ajutat sa faca actele spune ca este primul acest fel din lume, dar ca legislatia din Columbia, tara care a legalizat recent casatoriile gay, nu impedica cu nimic o relatie intre trei barbati.

Cum insa legile stipuleaza clar ca o casatorie este intre doua persoane, a fost nevoie sa se gaseasca o noua denumire pentru aceasta relatie – „uniune patrimoniala speciala” sau, mai familiar, „trieja”.

Documentul oficial afirma ca Prada, Bermudez si Rodriguez constituie o familie si fiecare dintre ei este partenerul legal al celorlalti doi. Bermudez si Rodriguez sunt impreuna de 18 ani, fiind primul cuplu gay din Columbia recunoscut legal. Ulterior, in relatia lor au aparut alti doi barbati, Hugo Prada si Alex Esneider Zabala, insa intre timp Zabala a murit – altminteri ar fi urmat legalizarea relatiilor intre 4 barbati.

Avocatul lor spune ca exista numeroase astfel de relatii in Columbia,dar sunt clandestine. Conservatorii din aceasta tara au protestat vehement si au cerut chiar o ancheta disciplinara in cazul notarului care a legalizat relatia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button