X

Boli majore transmise prin utilizarea BANCOMATELOR. SOLUȚIA finală e evidentă – IMPLANTAREA CIPULUI

de null
http://www. victoriabank.md/uploads/default/0001/01/fc738e2df2df8001bdf7816260c292bcb5c9dad2.jpeg

Lumea în care trăim este plină de microbi, bacterii şi virusuri. Acestea se află pe ecranul telefonului, pe scaunele din autobuz, pe clanţele de la uşă sau pe băncile din parc. Împărţim aceste bacterii cu oamenii din jurul nostru atunci când împărţin scaunul din avion cu o altă persoană sau atunci când îi strângem mâna.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Microbii pot fi transmişi şi prin intermediul banilor. De la bancomate sau tonomate, fiecare leu transmis de la o persoană la alta conţine mostre din mediul în care provine pe care le transmite următoarei persoane, informează IFL Science.

Printre lucrurile care se află pe bancnote sunt urme de ADN provenite de la animalele de companie, urme de droguri, bacterii şi viruşi ce provoacă boli. Descoperirea demonstrează că banii pot păstra dovezi ale activităţii umane lăsând în urmă ,,ecouri moleculare”.

Un studiu recent a descoperit urme de ADN pe tastele bancomatelor. Urmele mâncărurilor pe care persoanele le-au consumat pot fi descoperite cu ajutorul unor teste simple.

Bolile provenite de la utilizarea banilor sunt extrem de rare, însă o serie de boli majore au fost asociate utilizării bancomatelor.  În prezent, experţii lucrează la o metodă de a curăţa banii în timpul tranzacţiilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button