X

Video și transcriptul: SATANIȘTII luptă pentru DREPTUL la AVORT / Lumea antihristică legitimează crimele și închinarea la DIAVOL

de null

https://www.facebook.com/VICE/videos/1476774525712515/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest templu satanic vrea să protejeze dreptul de a avorta.

Jex Blackmore, purtătoare de cuvânt a Templului Satanic:

„Aș spune că angajăm un teatru politic radical pentru a atrage atenția asupra absurdității mișcării pro-viață.”

Templul Satanic este o organizație activistă a celor ce se identifică pe sine drept sataniști. Organizația a fost fondată îm 2013 a reacție la influența drepturilor religioase în politică.

Lucien Greaves, co-fondator al Templului Satanic:

„Suntem atât de familiarizați cu agenda teocratică băgată la înaintare în programele de legislație. A devenit un element vital al culturii americane contemporane.”

Jex Blackmore:

Încurajăm femeile să fie creative în ceea ce privește protejarea drepturilor lor la libertate și să aibă acces la sănătatea reproducerii.”

De la manifestații:

„Prin putera Sa Dumnezeu îi aruncă în iad pe Satan împreună cu toate spiritele rele.”

Jex Blackmore:

„Cred că manifestațiile noastre sunt extreme și ne plasează într-o situație de confruntare.”

De la manifestații:

-O, Doamne! Bebeluși!

Jex Blackmore:

„Nu există nicio cale prin care putem trece peste asta și avea o discuție logică sau o argumentație, așa că nu vrem să dăm credit acestei absurdități.

O femeie din mulțime:

„Ceea ce se petrece în timpul unui avort nu i s-ar face unui câine.”

Jex Blackmore:

„De asemenea, oamenii nu se comportă cu câinii în același mod în care protestatarii voștri tratează femeile în afara clinicilor.”

Din mulțime:

– Iată unde ajungem!

Jex Blackmore:

„Știți la ce anume mă refer, și este complet în regulă că nu suntem de acord, dar nu puteți forța opiniile celorlalți.”

De ce sunt drepturile de reproducere o temă atât de convenabilă pentru Templul Satanic?

Lucien Greaves:

Așadar, noi avem doar șapte reguli și acestea sunt mai degrabă umaniste și deschise.

A treia regulă spune că: „Corpul este un element inviolabil care depinde de voința proprie a unei persoanei.”

Și că trebuie să ținem cont de datele științifice cât mai mult cu putință. Acestea au fost bazele plângerilor noastre împotriva restricționării avorturilor.

În 2015, gruparea a intentat un proces cerând anularea legii avorturilor recent introdusă în Missouri, pe motivul libertății religioase. Prin această cerere ei adoptă tactica invocării drepturilor religioase, pentru a obține câștig de cauză.

Jex Blackmore:

„Dacă cerem drepturi religioase pentru toți, atunci trebuie să înțelegem cu adevăreat ce înseamnă asta. Și asta înseamnă drepturi religioase și pentru sataniști, ca pentru toț ceilalți.”

Lucien Greaves:

„Dacă vom câștiga procesul în Missouri, cred că aceasta va însemna o demoralizare a celor ce susțin drepturile creștinilor, care luptă din greu pentru a obține punerea în vigoare a acestor restricții. Când vor realiza că privilegiul pe care și l-au acordat lor se poate extinde acum și la alte partide și grupări și că nu existe nicio cale legitimă să suprime asta, atunci vor realiza că trăiesc în lumea reală și vor considera acest lucru o pastilă amară.”

Templul Satanic, Drepturile de Avort. Pe larg.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Promovarea avorturilor, homosexualitatii si a desfranarii face parte din agenda Noii Ordini Mondiale. Se pare ca prinde tot mai mult la publicul a carui gandire ajunge sa fie modelata in acest sens, de la cele mai mici varste, în spiritul desfraului si al politicului corect inventat de elite.

Fragment din Protocolul de la Toronto:

Respectiva poartă deschisă  pentru încurajarea, „Libertăţii Sexuale”, a „Divorţurilor”, a „Avorturilor” la cerere, a recunoaşterii legale a diverselor forme de homosexualitate, ne va ajuta să modificăm în profunzime bazele istorice ale „Dreptului Legal” al societăţilor. […]

Să amăgim tineretul naţiunilor, arătându-i pe părinţii săi ca pe nişte iresponsabili, imorali şi nereligioşi – în definitiv, necăutând altceva decât plăcerea, evaziunea şi satisfacerea nestăvilită a instinctelor, cu preţul minciunii, al ipocriziei şi al trădării. Să facem din divorţuri şi din avorturi o nouă cutumă socială, acceptată de toţi. Să împingem astfel tineretul spre criminalitate sub toate aceste forme şi spre refugierea în grupări distincte, inaccesibile mediului familial, pe care el îl va percepe, în mod inevitabil, ca pe o ameninţare la adresa propriei sale supravieţuiri. Ţesătura socială fiind astfel bulversată iremediabil, ne va fi posibil în continuare să acţionăm asupra politicii şi a economiei naţiunilor, în scopul de a le aduce la cheremul nostru; de a le face să accepte, forţate de împrejurări, planurile noastre pentru O Nouă Ordine Mondială. 

Cititi va rog si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button