X

Pentru cine mai are dubii: Părintele Justin Pârvu – Mărturii ale sfințeniei

Fundația Justin Pârvu vă prezintă o nouă apariție editorială: Părintele Justin Pârvu – Mărturii ale sfințenieiParintele-Iustin-Marturii-ale-sfinteniei-coperta-fata-1

SUMAR

  • MĂRTURII ALE UNOR  PREOȚI, FRAŢI DE DETENŢIE ȘI UCENICI APROPIAȚI!
  • DIN MĂRTURIILE MAICILOR DE LA MĂNĂSTIREA PALTIN
  • MĂRTURII ALE ÎNCHINĂTORILOR
  • ÎN LOC DE MULŢUMIRE

Cartea cuprinde mărturii și relatări ale maicilor din mănăstirea Paltin, ale unor foști frați de detenție, precum și ale altor ucenici ai Părintelui Justin

Cartea conține 216 pagini; format 145*230 mm; hârtie offset alb 100g, la 2 culori speciale
Preț: 15 Lei

Pentru comenzi aveți detalii aici.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Publicistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. cum se poate cumpăra această carte,căci am trimis comanda și nu am primit nici un răspuns să știu dacă o trimite .

  2. Parintele Iustin Pirvu a trait o viata de sfint si se observa ca dupa moartea sfinteniei sale au loc minuni la mormintul parintelui si in manastirea Sihastria . Ereticii , sunt impotriva sfinteniei sale incercind sa-l denigreze , dar nu au nici o sansa caci parintele a trait dupa viata Sfintilor Parinti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.