X

Al doilea an în care PREMIERUL CANADEI participă cu soția și copiii la PARADA GAY

de null
https://www.ctvnews.ca/polopoly_fs/1.3475442.1498416903!/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_960/image.jpg

Premierul canadian a participat la parada gay, din Toronto. Nu singur, ci împreună cu soţia şi cu doi dintre copiii lor. Justin Trudeau şi-a pictat pe faţă o frunză de arţar în culorile curcubeului. A reunit, astfel, două simboluri: al Canadei şi al comunităţii LGBT.

La parada de anul trecut, acelaşi Justin Trudeau scria istorie. Devenea atunci primul premier canadian în exerciţiu care mărşăluia la o paradă gay.  Spunea, la acel moment, că nu ar trebui să fie ceva ieşit din comun, ca un prim-ministru să participe, la un astfel de eveniment. Şi promitea că, atât timp, cât el va fi în funcţie, asemenea gesturi vor fi noua normalitate canadiană.

https://www.thestar.com/content/dam/thestar/news/canada/2016/07/31/justin-trudeau-becomes-first-pm-to-march-in-vancouver-pride-parade/trudeau-family-at-pride.jpg
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

    1. Un site de socializare (unul mai putin cunoscut in Romania, nu-i mai retin numele) avea, pana de curand, doua optiuni la apartenenta de gen: barbat si femeie, denumite intr-un anumit fel, ca sa se deosebeasca de varianta „trans”. De curand, la propunerea „comunitatii” de dezorientati, a introdus nu mai putin de 40 de variante.
      Oamenii astia sunt bolnavi si nu se multumesc cu nenorocirea de a fi ei insisi bolnavi, ci vor sa-i imbolnaveasca si pe ceilalti.

  1. Cei care participa la acest mars nu sunt niste simpli clovni, ci sunt practicanti si propagandisti ai unor scarbosenii.
    Iar mascariciul asta grotesc care a ales sa se transforme intr-un instrument de propaganda nu e doar un mascarici de la circ, ci e primul-ministru al unei tari.
    Hidos! Cine a ajuns sa conduca lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.