X

Sf. Liturghie la schitul Orășeni – Duminica Sfinților Români 18.06.2017

de null

O liturghie ortodoxă, nepătată de pomenirea ierarhilor eretici.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sfintele Taine și rânduieli bisericești
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Propun modificare descriere: O liturghie ortodoxă, nepătată de pomenirea ierarhilor eretici în viață, ci de pomenirea la Sfintele Daruri a ierarhilor eretici adormiți.

    Căci cum va putea zice oricare dintre voi că Teoctist, Miron și ceilalți, care au fost urâciunea pustiiri în BOR, și acum se vede cel mai bine roadele „pastorii” lor: Un popor ateu și/sau ecumenist. Iar voi îi pomeniți la Sfintele Daruri ca „adormiți întru fericire”. Doamne ferește de ce „fericire” au parte aceștia de la draci.

    Sau poate că greșesc eu, poate ei s-au pocăit și eu nu am auzit, atunci vreau dovada publică că ei s-au pocăit, la fel cum public au învățat erezia.

  2. La min 1:03:23 la strană cântă Gheron Sava. 🙂 Bucuriie!! Cântă divin, divin, divin. Și spre final, când se împărtășesc preoții. Cântă de acolo până la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.