X

Ascensiunea ,,DECADERII”: In Serbia, o femeie LESBIANA, desemnată PRIM-MINISTRU

Preşedintele sârb Aleksandr Vucic a numit-o joi pe Ana Brnabic, o femeie care şi-a declarat deschis homosexualitatea, în funcţia de premier, decizie istorică în această ţară tradiţionalistă, informează Reuters şi AFP, potrivit Agerpres.
„Am decis să o propun parlamentului pe Ana Brnabic pentru funcţia de prim-ministru. Cred că Ana Brnabic are calităţile personale şi profesionale necesare pentru exercitarea acestei funcţii”, a declarat Vucic pentru presă.”Am convingerea că ea va munci din greu, că va arăta respect pentru partidele politice şi că va conlucra cu alţi miniştri spre binele Serbiei”, a adăugat preşedintele sârb.

Vucic a fost ales preşedinte din primul tur al alegerilor din 2 aprilie după ce a obţinut 56% din voturi. El şi-a depus demisia din funcţia de premier cu o zi în urmă şi trebuia să numească un succesor la conducerea guvernului până la 18 iunie.Începând ca un opozant pro-Rusia al UE, el s-a transformat într-un susţinător al aderării Serbiei la UE, deşi nu a renunţat la relaţiile strânse cu Rusia.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. In UE sau in afara UE, in SUA sau in afara SUA, „agenda” se implementeaza.
    De remarcat si schimbarea”parului” lui Vucic, devenit pro-UE.
    A aparut mai nou si un „nationalism”, un „extremism de dreapta” care nu are nici o problema cu propaganda homo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!