X

PAPA FRANCISC îi numește „şerpi”, „farisei” şi „ipocriţi” pe cei care se opun planurilor sale murdare / CINE SE OPUNE ECUMENISMULUI și HOMOSEXUALITĂȚII, de exemplu, chiar dacă o face în mod pașnic, „prin judecarea unei persoane, devine ucigaş”

de null
Foto: http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2017/06/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%82.jpg

Acela care cere, fără reţineri, o „biserică mondială multilaterală” – după cum ne-a spus în ziua Cincizecimii – are abisala obrăznicie de a-i numi ipocriţi pe cei ce reacţionează la murdarele planuri, ale sale şi ale partenerilor săi ecumenişti, întru înfăptuirea crimei împotriva Creştinismului!

Papa Francisc a găsit din nou ocazia să-i critice pe cei ce nu-i împărtăşesc punctul – bolnav – de vedere, numindu-i ipocriţi şi farisei!

În predica sa, Papa a explicat că Isus foloseşte deseori atributul „ipoctrit” ca să-i caracterizeze pe cei ce lucrează litera legii, declarînd că au aspiraţii superioare sau posedă convingeri nobile în baza cărora judecă şi îşi spun părerile, dar care, în realitate sunt nişte închipuiţi. Papa a vorbit despre „relele intenţii” ale celor mai sus menţionaţi, accentuînd faptul că

„se exprimă într-un limbaj ipocrit, limbaj înşelător, acelaşi cu cel folosit de către şarpe în dialogul cu Eva”.

„[Aceştia] încep cu măguliri”, a spus, „şi în final aduc oamenilor numai catastrofe”.

Conform Papei, ipocrizia distruge grupurile sociale şi traumatizează Biserica.

Ipocritul este în stare de a distruge o grupare socială, cu toate că vorbeşte politicos, dar prin judecarea unei persoane, el devine [chiar] ucigaş”, a spus.

Papa Francisc a îndemnat, în concluzie, pe credincioşi, să reţină că singura modalitate de a răspunde la linguşiri este adevărul.

„Singura replică pentru contracararea unei  ideologii este realitatea”.

Cel mai mare ipocrit al lumii critică opiniile altora… Ce ne-o mai fi dat să vedem [în continuare]?

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Sarlatanul Vipera, daca moare huliganul asta asa, toti dracii il duc de limba tarat, cu care a blasfemiat si hulit Biserica lui Hristos!

  1. Doamne ferește ce grozăvii vor face dracii cu toți cei ce s-au unit cu ei. Aceștia cu siguranță nu sunt iubitori de oameni, nici față de cei ce i-au ajutat în blestematele lor vieți, ci mai rău vor fi schingiuiți de aceștia. Doamne iartă-i pe vrăjmașii Tăi, Doamne dă-le pocăință, ca nu știu ce fac!

 2. Patriarch Bartholomew: Opposition to Ecumenism is “Diabolical” – See more at: http://nftu.net/patriarch-bartholomew-opposition-to-ecumenism-is-diabolical/#sthash.kxVsrpvq.dpuf
  September 10, 2015

  Patriarch Bartholomew (Archontonis) in his recent August 29 speech at the Phanar states that opposition to the Ecumenical Patriarchate’s plans of “ecumenical unity” is diabolical. In fact, any opposition, he says is diabolical, and, in deed, ‘slanderous’. The Phanar’s “Sister Church” (according to their own words), the Roman Catholic Church, agrees with Bartholomew.

  Although in the speech the Ecumenical Patriarch claims that his goal of unity with Papism does not degrade from the Confession of the “Orthodox Faith”, we must understand that he uses this terminology in a different sense than what many of us are used to. In his view, the Vatican is just as much part of the “Church” as the Phanar.

  Indeed, Bartholomew has gone further than that, and for years has been preaching that the Church of Christ (Orthodoxy) was the ‘victim’ of the Devil in breaking with Old Rome over its heresies:

  “Those of our forefathers from whom we inherited this separation were the unfortunate victims of the serpent who is the origin of all evils; they are already in the hands of God, the righteous judge…And these men, being the causes for the schism, are now in the hands of God, the righteous judge.” (Address of Ecumenical Patriarch Bartholomew to the Papal Delegation at the Patronal Feast of the Phanar, Nov. 30, 1998; cited in: Community of Mt. Athos – Karyae, “Open letter from the Athonite Monks to Ecumenical Patriarch Bartholomew”, 11th/24th May 1999)

  – See more at: http://nftu.net/patriarch-bartholomew-opposition-to-ecumenism-is-diabolical/#sthash.kxVsrpvq.8idwj08L.dpuf

 3. cred ca cine mai este indiferent la ce se intampla azi in romania vizavi de organizatia ecumenista trebuie sa mearga la verificare psihiatrica.toti episcopii sustinatori ai d-lui ciobotea prezinta clar simtome de delir schizofrenic pentru ca, pe plan mental,ecumenismul,care te plaseaza pe o linie a modului de a crede, care intra in contradictie cu un mod de viata, organizat ,sanatos te imbolnaveste mintal.mai mult, persoanele care fac compromisuri precum curge apa la robinet dau cu viteza in schizofrenie.niste minti bolnave cred, patologic, nu au ce conduce spiritual,mai ales daca nefericirea ar fi sa figureze si drept spagari o mare parte dintre ei.ecumenismul la noi e delir mistic-schizofrenic de o pondere mare.bolavul de schizofrenie ignora identitatea sa,e o persoana care nu mai are contact cu realitatea si traieste in lumea lui care este ecumenismul.implinirea individuala si-o gaseste doar cu persoane ca ei,rupte de contactul cu realitatea(ecumenistii cum e cazul de fata) riscand sa i se adanceasca de fapt boala traind mentalul ecumenist care e de fap o contradictie continua cu lumea reala.nu mai vorbim de departarea evidenta de Dumnezeu si de sfintenie care iarasi, e o mare cauza de imbolnavire psihica la pacientul in cauza.ca sa te insanatosezi mintal, primul lucru care se cere e sa incepi sa gandesti ca nu totul iti este permis,deci chiar ca nu poti face orice cu religia si in religie sau din punct de vedere religios.atentie ,modul cum crezi,te plaseaza fie in spectru normal ca fiinta, fie devii din ce in ce mai anormal(aviz celor care cred in reincarnare,care cerebral vorbind ti se starpeste notiunea de responsabilitate a ceea ce faci, iar nemtii sunt campioni aici),fie traiesti o vesnica cearta cu societatea adica cu tot restul lumii,precum sunt americanii,care nu raspund fata de nimeni pentru crimele lor faptuite pe unde trec.aceste aspecte nu sunt de neglijat fiindca multi din ei cred ca se incadreaza perfect in sfera patologiei clinice cu desfasurare in societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.