X

TUPEU de IEZUIT / HULA CUMPLITĂ a unui consultant al VATICANULUI: „Unii SFINȚI au fost HOMOSEXUALI“

de null

James Martin, consultant al „Secretariatului pentru Comunicații al Sfântului Scaun”, pe Facebook:

„O anumită parte a omenirii este gay Chiar și unii dintre sfinți ar putea fi.  Ai putea fi surprins când vei fi întâmpinat în paradis de către bărbați și femei LGBT.“.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Probabil că unii sfinți erau homosexuali.“ Au stârnit foarte multă stupoare, cuvintele scrise pe Facebook de către papistașul James Martin, un iezuit numit luna trecută pentru a ocupa rolul de consultant al „Secretariatului pentru Comunicații al Sfântului Scaun”.

Totul a început pe 5 mai, când acesta a postat pe pagina sa de Facebook o postare despre întâlnirea dintre episcopul de Lexington, John Stowe, și el susținător al New Ways Ministry, un grup care „sprijină lesbienele, homosexualii, bisexualii și transsexualii catolici”. Iezuitul Martin a comentat cu privire la știri: 

„Un alt semn binevenit e construirea de poduri“.

Mulți comentatori au apreciat alegerea iezuitului și au observat că doctrina catolicismului nu spune nimic.

În acest moment, papistașul Martin a intervenit, spunând că 

„Unii sfinți au fost probabil homosexuali. O anumită parte a omenirii este homosexuală. Chiar și unii dintre sfinți ar putea fi. Ați putea fi surprinși când ajungeți în Rai, să fiți întâmpinați de bărbați și femei LGBT“.

Facebook: https://www.facebook.com/FrJamesMartin/posts/10154395001706496?comment_id=10154395379251496

LifeSite, care a deslușit această poveste, cu toate astea, a accentuat că trebuie să reținem că sfinții și doctorii Bisericii, ca Sfântul Petru Damaschinul, definesc homosexualitatea ca un „viciu“ care deschide iadul și închide porțile  raiului”. Anul trecut, papistașul James Martin a primit un premiu de la New Ways Ministry. Cu această ocazie, a spus, potrivit celor raportate de LifeSite, că Biserica ar trebui să îmbrățișeze „darul special“ al homosexualității. În trecut, preotul papistaș, a spus, de asemenea că 

„studenții transsexuali ar trebui să poată utiliza băile la alegerea lor.“

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Unii sfinti catolici erau iezuiti asa ca omul s-ar putea sa stie ce vorbeste. Si avand in vedere infaibilitatea papei care spune ca toti oamenii buni ajung in Rai nu ar fi de mirare daca unii sfinti catolici erau atei, adulterini, etc.

 2. Papa Francis:”Dumnezeu nu e dumnezeu fara noi!”
  http://lasalettejourney.blogspot.com/2017/06/francis-god-cannot-be-god-without-us.html

  Pentagonul sarbatoreste mandria LGBT:
  http://endtimeheadlines.org/2017/06/pentagon-continues-lgbt-pride-celebration-conservatives-call-shame-trump-administration/

  Episcop elvetian:”deschiderea unei moschei e o zi a bucuriei!”
  https://gloria.tv/article/WUDWwVamAbyY3hkzNvmriMJKm

  Propaganda extraterestra: Astronom: “in 10-15 ani vor fi descoperiti extraterestrii”.
  Will be sooner than that if the Jews are calling for their “Messianic Age” to start around 2023. The “aliens” aka demons will aid Antichrist Maitreya as Our Lady of LaSalette indicated.
  http://endtimeheadlines.org/2017/06/astronomer-claims-alien-life-will-discovered-10-15-years/

  ONE WORLD RELIGION WATCH: Some the Bible, others the Quran… Together they pray in a center for elders in Lebanon
  http://www.romereports.com/2017/06/13/some-the-bible-others-the-quran-together-they-pray-in-a-center-for-elders-in-lebanon

  Activist pro-avort desemnat membru al academiei pontificale pentru viata:
  https://gloria.tv/article/6bAimS4DzZEaD6Tv66yiuzUmX

  Semnele timpurilor: New York Times sfatuieste parintii cum sa creasca baieti feministi
  http://www.truthrevolt.org/news/nyt-advises-parents-how-raise-feminist-boys

  Pedofilia a crescut sub Francis-Bergoglio cu 237%
  http://www.traditio.com/comment/com1706.htm

 3. Se poate sa fi fost. Asa cum unii dintre ei s-au ridicat, prin darul lui Dumnezeu si proprie alegere, de desfranare, iubire de argint sau idolatrie.
  Pentru ca pacatul nu e un dat de la Dumnezeu, ci boala sufletului, cursa intunericului.
  Si pacatosi daca au fost, acesti sfinti si-au schimbat viata la un moment dat si s-au lepadat de toata spurcaciunea.

 4. Se pare ca iezuitii astia sunt cei mai “progresisti” din Apus. Jorge Bergoglio e iezuit. Nenea ala, John Stowe, e iezuit. Am mai citit de un “profesor universitar” propagator al unor idei tembele ca e tot iezuit.
  Scolile iezuite au devenit pepiniere de te(hn)ologi ai nebuniei.

 5. Sodom și Gomora, vă spune ceva Domnilor specialiști? ?Acesta e sfârșitul neamului, ce L uită pe Creator.E foarte simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE