X

Fundația Soros a DISPARUT oficial, nu înainte de a EXECUTA SILIT Uniunea Scriitorilor. Deoarece nimic NU se pierde, totul se TRANSFORMA, ea a fost preluată de un ONG condus până în aprilie de criticul de film Irina Nistor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fundația pentru o Societate Deschisă (FSD) din București, fosta Fundație Soros, cea mai influentă organizație nonguvernamentală din România postcomunistă, și-a încetat oficial existența juridică în luna aprilie a acestui an, fuzionând prin absorbție cu un alt ONG, Fundația Serendinno, condus de către criticul de film Irina Margareta Nistor, care a preluat și mai mulți oameni cheie ai FSD.

“Admite cererea. Ia act de fuziunea prin absorbție a Fundației Serendinno, fundație absorbantă, cu Fundația pentru o Societate Deschisă, fundație absorbită. Ia act de modificarea actelor constitutive ale celor două fundații, conform Hotărârii Fundației pentru o Societate Deschisă din 9.12.2016 și a Hotărârii Fundației Serendinno din 14.02.2017. Dispune înregistrarea în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor a modificărilor survenite”, se arată într-o hotărâre a Tribunalului București din 26 aprilie 2017.

Potrivit Registrului respectiv, scopul Fundației Serendinno este “de a promova modele pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe libertate, responsabilitate și respect pentru diversitate”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button