X

5G – Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de MODIFICARE a undelor CEREBRALE ale oamenilor

de null
Foto: https://i2.wp.com/dailywesterner.com/wp-content/uploads/2017/05/radio-waves.jpg?w=720

La 14 iulie 2016, FCC (Federal Communications Commission) din Statele Unite ale Americii a pus la dispoziție un spațiu disponibil în spectrul de frecvențe radio pentru dispozitivele destinate consumatorilor care să funcționeze în spectrul electromagnetic de la 25 GHz la 100 GHz.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aici se spunea:

Comisia a înregistrat un echilibru între noile servicii wireless, operațiunile fixe și viitoare de servicii prin satelit și utilizările federale. Elementul adoptă sisteme eficiente de partajare pentru a se asigura că diferiți utilizatori – inclusiv federali și non-federali, prin satelit și terestru, fix și mobil – pot coexista și se pot extinde .”

Nicăieri în documentul său nu se menționează siguranța sau bunăstarea consumatorilor. Cred că acest lucru este echitabil din partea FCC deoarece, din punct de vedere istoric, nu este interesat de problemele legate de radiațiile cu microunde și de consecințele termice și non-termice asupra populației. Să recunoaștem acest lucru, majoritatea oamenilor consideră greu de crezut, FCC lucrează exclusiv în numele industriilor de telecomunicații, acordându-le acces nici mai mult nici mai puțin la undele de radio.

Industria a fost foarte bucuroasă să audă anunțul FCC privind acordarea accesului unor porțiuni mari de spectru radio pentru încă mai multe dintre jucăriile sale și pentru alte dispozitive de consum. Qualcomm, de exemplu, vorbește mult despre „internetul mare al lucrurilor”, dar nicăieri în ceea ce privește 5G musing nu se menționează siguranța consumatorului sau bunăstarea.

Acest “elefant roz” din camera de zi privitor la siguranță mă aduce la punctul prezentului articol. FCC și industria de telecomunicații își freacă mâinile cu bucurie, deoarece mulți bani se vor face cu dispozitivele 5G deși nu s-au realizat studii de siguranță pentru protecția consumatorilor.

Fără îndoială, atât FCC, cât și industria vor indica către autoritățile de reglementare așa-numitele “studii de siguranță” (efecte termice) produse de ICNIRP, studii  care sunt văzute ca fiind vechi, depășite și unidimensionale. Această organizație privată ICNIRP este compusă din persoane care lucrează în industriile de telecomunicații fără studii de specialitate în domeniul epidemiologiei, toxicologiei, siguranței frecvențelor radio sau practicii medicale.

Implicațiile 5G asupra bunăstării și siguranței consumatorilor nu arată bine dintr-un singur motiv: dispozitivele care vor funcționa în spectrul electromagnetic 5G vor utiliza antene care sunt fizic mici, adică de la câteva milimetri până la un centimetru în lungime. Aceasta înseamnă că industria va produce o varietate de sisteme de antenă diferite pentru a face diferite lucruri. Faptul ciudat de a acționa în această gamă de frecvențe foarte ridicate este faptul că semnalele sunt în mare parte vizuale sau sunt ușor reflectate, refractate sau „pierdute” în compunerea diferită a clădirilor din structurile de mediu urbane.

Cu alte cuvinte, fără un design atent al antenei și recunoașterea multor capcane care încearcă să propagheze semnalele cu microunde în mediile urbane, semnalul poate fi ușor deteriorat sau complet pierdut. Ca răspuns la aceste provocări, avantajele utilizării antenelor de dimensiuni fizice foarte mici în lungimea de undă de milimetru sunt cele care vă pot alimenta mai multe antene în diferite rețele de configurare, de exemplu verticale sau orizontale, waveguide [1], conice sau direcționale. Aceste tipuri de modele de antene se concentrează pe puterea de transmise în direcții specificate.

Aceasta este o veste proastă pentru consumatori, deoarece aceste antene cu dimensiuni fizice foarte mici vor constitui o doză puternică pentru sistemul nostru biologic în cazul în care intrăm în câmpul de unde.

Revenind la siguranța și bunăstarea consumatorilor și la toate aspectele legate de microunde, este clar că perioada de latență pentru efectele biologice adverse de la dispozitivele care utilizează frecvențe cu microunde de la 1 GHz la 5 GHz este de aproximativ 10-20 de ani.

În 2016, există acum mii de studii medicale și epidemiologice care arată, ilustrează sau corelează efectele biologice adverse cu utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau WIFI. Folosirea frecvențelor chiar mai mari de 5 GHz (și până la 100 GHz) va comprima intervalul de timp în care apar cancerele și alte efecte biologice în societate.

Puteți ghici ce se poate întâmpla în ceea ce privește siguranța biologică, totuși este clar că natura frecvențelor înalte, a semnalelor cu intensitate ridicată nu reprezintă o veste bună pentru omenire, în special în ceea ce privește funcționarea ADN-ului nostru.

În prezent, expunerea la radiațiile cu microunde sau la frecvențele utilizate de WIFI, telefoanele mobile, telefoanele inteligente, contoarele inteligente, dispozitivele audio WIFI, accesoriile WIFI, cele mai multe monitoare pentru copii și o întreagă serie de alte dispozitive electrice “esoterice” au fost clasificate recent ca fiind carcinogene de clasa 2 B.

Este scos în evidență acest lucru pe orice tip de anunț publicitar și este de asemenea fascinant faptul că amprenta mică încorporată adânc telefonul mobil spune că nu ar trebui să puneți aceste dispozitive direct pe piele, pe corp sau pe față. Dacă faceți acest lucru, depășiți așa-numitele praguri de expunere “sigure” stabilite pentru aceste dispozitive.

Revenind la lungimea fizică foarte mică a antenelor care vor fi utilizate pentru dispozitivele 5G, este foarte clar să presupunem că, dacă aceste dispozitive vor vorbi unul cu celălalt folosind antene direcționale foarte eficiente, ERP (puterea efectivă radiată) va fi uriașă. Dacă se întâmplă să intri în acest fascicul intens al radiațiilor cu microunde, ce va face acest nivel de intensitate a semnalului biologiei tale? Încă o dată, timpul va spune, numai dacă noi un vom reacționa și vom cere industriei și academiei independente studii de siguranță efectivă care se concentrează pe efectelor termice și non-termice asupra biologiei noastre.

La fel ca apariția tehnologiei moderne de telefonie mobilă, suntem noi, consumatorii, care asigură rolul de cobai în ceea ce privește siguranța. Persoanele care suferă de HEC (electro-hiper-sensibilitate) vor trebui să fie conștiente de orice dispozitiv 5G, pur și simplu pentru că atacul cu volți electronici asupra corpurilor lor distruse va fi simțit ușor și instantaneu. Aceștia vor suferi mai întâi și în timp, toată lumea va fi afectată de faptul că un alt factor pe care industria telecomunicațiilor nu l-a menționat este că, pentru a dezvolta o rețea eficientă de semnale în mediul urban, multe mii de noi emițătoare vor fi instalate. Dimensiunile fizice mici ale acestor antene înseamnă că pot fi instalate sub acoperire în tot felul de structuri urbane, ceea ce indică că, cel puțin pentru locuitorii din mediul urban, nu va exista nicio scăpare din expunerea la aceste frecvențe cu microunde foarte dăunătoare. De asemenea, simt că atunci când aceste antene sunt instalate, va fi relativ ușor să modificați și să manipulați funcția undelor cerebrale ale utilizatorilor și ale celor apropiați.

Cantitatea de informații auxiliare care pot fi transmise sau atașate la frecvența principală de transport a unui astfel de sistem de rețele de telecomunicații este imensă. Poliția forțează lumea să folosească “Tetra” ca sistem de comunicare. Acest sistem include, de asemenea, o frecvență sub-purtătoare de aproximativ 16 Hz, care este foarte aproape de modelele noastre normale de undă cerebrală. Ar putea fi acest ELF pulsator auxiliar de 16 Hz (frecvență extrem de joasă) responsabil pentru întipărirea comportamentelor agresive în personalul forțelor de poliție? Apocalipsa zombie” ar putea fi doar la colț, dacă, bineînțeles, nu refuzăm să ne conformăm. Aceasta este alegerea noastră.

[1]. Waveguide (in sistemele audio) este un sistem de redare ce are la baza propagarea sunetului in toate directiile sub forma de unde sferice, in interiorul unei incinte sau tub acustic, pentru a crea reflexii ale undei primare. Acestea creeaza o buna umplere a spatiului, undele auzite de ascultator fiind cele primare, venite de la traductor (difuzor) dar si cele secundare, reflectate din peretii incintei sau tubului acustic.

traducere pentru OrtodoxInfo de Iuliana Gabriela Niță

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button