X

EXPANSIUNEA NATO: Muntenegru a devenit al 29-lea stat MEMBRU, in urma unei ceremonii de la Washington

Muntenengru a devenit luni seara al 29-lea stat membru al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), in urma unei ceremonii condusa de secretarul general Jens Stoltenberg la sediul Departamentului de Stat din Washington.

Ministrul de Externe, Srdjan Darmanovic, a participat la ceremonia de la Washington, unde a depus documentele oficiale de aderare ale Muntenegrului la NATO.

De asemenea, la ceremonie a fost prezent si secretarul general Jens Stoltenberg, precum si premierul muntenegrean Dusko Markovic.

Categorii
Al III-lea război mondialExterne
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

 1. Muntenegrul echivaleaza cam cu doua judete din Romania.
  Manipulatorii euro-atlantici au reusit sa-i separe de Serbia, desi sunt mai multi cei care se indentifica a fi sarbi, decat cei ce se considera „muntenegreni”.
  Pe wikipedia se afirma ca Muntenegrul e un stat multietnic, in care nici un grup nu e majoritar, desi „muntenegrenii” sunt practic sarbi.
  Dar se vede treaba ca spalarea de creier, atat cea „occidentala” cat si cea sovietica, functioneaza.
  Aderarea Muntenegrului la NATO nu s-a facut in beneficiul locuitorilor, ci pentru a sfida Rusia.
  Din pacate, marile puteri se confrunta pe teritoriile tarilor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.