X

VINE WANNACRY 2.0 / Se pregătește ÎNCHIDEREA INTERNETULUI și crearea UNUIA NOU?

de Saccsiv
Facebook ne-a blocat posibilitatea de a distribui articolele pe pagina OrtodoxINFO. Vă rugăm să distribuiți articolele noastre apăsând AICI.

Coşmarul atacului cibernetic global nu s-a încheiat: a apărut Wannacry 2.0

Dupa cum probabil deja stiti, de curand a lovit WannaCry, un virus creat de NSA, ce cica mai apoi a fost furat de niste unii autointitulati Shadow Brokers:

Cutremur cibernetic planetar provocat de HACKERI

Cristian Unteanu ne informeaza in articolul sau Coşmarul atacului cibernetic global nu s-a încheiat: a apărut Wannacry 2.0 de pe Adevarul ca hackerii sau ce-or fi ei au noua versiune WannaCry 2.0, care nu are o funcţionalitate de tip „kill-switch“.

Adica, ce-a fost pana acum e nimic, urmeaza ceva de proportii epice.

Intrebari fundamentale:

CINE E IN SPATELE ATACULUI?

și

CARE E SCOPUL ATACULUI?

La prima vedere este un „malware pentru răscumpărare”. Eu insa nu cred ca de aceea il folosesc.

In primul rand, sa nu uitam ca NSA vrea sa stie totul despre toti:

NSA (National Security Agency) va construi “Ochiul” – cel mai mare centru de spionaj al SUA. O reluare a programului TIA (Total Information Awareness) prin care se urmareste adunarea tuturor informaţiilor posibile despre oameni

Deci de la ei cica s-ar fi furat acel virus. E credibil?

Sa ne amintim de terenul pregatit cu cativa ani in urma:

In 2009, Jay Rockefeller, in calitatea sa de senator si sef peste tot soiul de comisii si comitete, declara:

“INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

Si n-a ramas la nivel de declaratii. La scurt timp depunea proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce oferea posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”.

Printre altele, legea propusa de Rockefeller permite presedintelui sa „declare stare de urgenta”:

CYBERSECURITY: legea INTERNETULUI propusa de JAY ROCKEFELLER

De asemenea, ii permite preşedintelui să închidă nu doar zone întregi din Internet, dar şi afaceri şi industrii care nu se supun ordinelor Guvernului în urma declarării unei urgenţe naţionale:

CYBERSECURITY – Nou proiect de lege ROCKEFELLER – Lieberman: Afacerile care nu urmează ordinele Guvernului vor fi suspendate pentru cel puţin 90 de zile

Apoi: VIDEO: Barack Obama a anuntat oficial crearea CYBERSECURITY CZAR

Si: Camera Reprezentanţilor a aprobat proiectul CYBERSECURITY

Iar nu dupa multa vreme si altii au inceput sa urmeze exemplul SUA:

Dupa model american, UE doreste si ea un ‘Mister Cyber Security’ al internetului precum si pedepse aspre cu inchisoarea pentru cei ce comit infractiuni informatice

Conform unei analize a cercetatorilor în politici tehnologice Jerry Brito şi Tate Watkins de la Centrul, Mercatus, Universitatea George Mason:

„Senatorii Rockefeller şi Snowe au introdus Actul de Securitate Cibernetică din 2010 care ţinteşte ca în numele securităţii să schimbe felul în care funcţionează Internetul. Ar crea de asemenea un sistem naţional de licenţiere pentru profesioniştii în securitate şi va da de pomană milioane de dolari pentru „centrele regionale de securitate cibernetică” şi alte programe.

La baza apelurilor pentru implicarea federală în securitate cibernetică este propunerea să reproiectăm Internetul pentru a facilita o mai bună urmărire a utilizatorilor cu scopul de a detecta originea atacurilor. Proiectul de lege Rockefeller-Snowe doreşte să dezvolte un asemenea „sistem de abordare sigur pentru numele de domenii”.”

Pe de alta parte, tot in 2010, directorul CIA anunţa că un atac cibernetic ar putea fi următorul Pearl Harbor:

ATACURILE CIBERNETICE: Se exagerează ameninţarea pentru a justifica REGLEMENTAREA INTERNETULUI …

Nu stiu daca voit sau nu, dar directorul CIA spusese un mare adevar anunţand că un atac cibernetic ar putea fi următorul Pearl Harbor. Dar care e realitatea cu acel Pearl Harbor?

Cu zece zile inaintea atacului japonez de la Pearl Harbor, Henry Lewis Stimson (1867 – 1950), isi nota in jurnal celebra acum discutie de la intalnirea cu presedintele Roosevelt:

cum putem sa-i manevram pe japonezi in pozitia in care sa traga primul foc, dar fara prea mare pericol pentru noi?“

Individul a fost Secretary of War, guvernator general in Filipine si secretar de stat. Cunoscut pentru efortul sau in al doilea razboi mondial, coordonand recrutarea celor 12 milioane de soldati, directionarea celor 30 de procente din industrie spre campurile de lupta, construirea si decizia lansarii bombelor atomice. L-a supervizat direct pe generalul Leslie Groves, seful Manhattan Project.

Cititi va rog si: BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Membru Skull and Bones.

A fost influentat decisiv in activitate de Elihu Root, pe care l-a avut ca model. A continuat activitatea aceluia de reorganizare a armatei. Sa ne reamintim ca Elihu Root a fost membru fondator Council on Foreign Relations si primul ei chairman.

La randul sau, Henry Lewis Stimson a fost membru marcant al acelui Council on Foreign Relations.

Comparatii cu Pearl Harbor au mai facut si altii:

Intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000, intitulat Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century  la pagina 51 se putea gasi:

„… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un nou Pearl Harbor .

Iar membrii fondatori ai PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY erau numai unu si unu: Elliot AbramsDick CheneyRichard PerleDonald RumsfeldRobert ZoellickVin WeberPaul Wolfowitz.

Ce a urmat? Cititi va rog: 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Sa nu ne miram ca directorul CIA se baga in seama alarmand lumea. Sa ne amintim ca familia Rockefeller a dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency inca din anii ‘50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard HelmsArchibald Roosevelt, Jr.Kermit Roosevelt, Jr.William Bundy.

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Cititi va rog si: Formula PEARL HARBOUR va fi aplicata INTERNETULUI?

Dar, de ce sa inchida internetul, daca tot ei l-au creat? 

Caci ei l-au creat si au mare nevoie de el in sinistrul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Si de ce s-ar mai stradui atat pentru ca majoritatea populatiei sa aiba acces la internet in banda larga?

Plan SUA pentru ca 90% din populatie sa aiba acces la internet în bandă largă. Se propun insa si modificări in reglementarile retelelor Internet

Sa ne amintim si de alte informatii oleaca mai vechi:

In 2009, Corporatia globala a armelor Lockheed Martin anunta ca a castigat un contract de 31 de miliarde de dolari cu faimosul DARPA, pentru a reinventa internetul. Microsoft va fi de asemenea implicat in acest efort:

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET?

Iar in 2010 ni se spunea ca:

Sapte persoane detin cate o “cheie a internetului”, cu care pot sa-l reporneasca, in cazul unui atac terorist sau eveniment catastrofic …

Si tot in 2010, la Forumul Economic de la Davos, Craig Mundie, şef al Cercetării şi Strategiei la Microsoft, susţinea introducerea unui echivalent al „carnetului de şofer” pentru accesul la internet. Acest apel totalitar era susţinut şi de revista Time şi ziarul New York Times:

TELEGRAPH: Este cazul sa va temeti foarte tare … ACORDAREA LICENTELOR PENTRU INTERNET va duce la DISPARITIA BLOGGERILOR anonimi sau ANTI-SISTEM

Time Magazine si New York Times sustin propunerea MICROSOFT, facuta la DAVOS, privind ACORDAREA LICENTELOR PENTRU INTERNET

In concluzie:

Nu stiu daca acest WannaCry este semnalul, insa ceva similar sigur va fi folosit nu peste multa vreme pentru inchiderea internetului sub forma asta oarecum libera pe care o folosim cu totii. Apoi vor crea noul internet, deloc liber, unde presa independenta sau blogurile anti sistem nu vor mai avea loc, unde informatiile vor fi strict de un anumit tip (de exemplu doar pro vaccin), invatatura strict ecumenista, iar sistemul va sti cine intra, unde intra, de ce si de cate ori intra.

Si va fi o lume “minunata” pe acest Pamant …

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. ” iar sistemul va sti cine intra, unde intra, de ce și de câte ori intra.” – Asta deja se întâmplă, numai că nu e oficial, adică să-l prezinte ca o condiție pentru a utiliza internetul, numai dacă te uiți la browserele web, de cine sunt făcute, ce simboluri oculte închipuiesc, (steaua cu 5 colțuri – marcaje web, șarpele care își mănâncă coada – butonul de reîmprospătare, ochiul antihristului 666 care te privește – google chrome, etc.) Toate acestea le avem în față de fiecare dată când intrăm pe internet, și să mai credem că nu sunt browserele web pline de spyware? Nu mai zic că e un monopol total asupra acestor browsere, că dacă încerci un browser din cele care nu sunt din cele „oficiale” și recunoscute, vei observa că nu sunt bune de nimic, și poate pline de aceleași spyware ca și cele oficiale.Identitatea ți-o dai când plătești abonamentul la net, astfel identității tale i se asociază un număr (IP) cu care poți accesa internetul, ce vreți să zic mai mult de atât.

  Eu aș zice că nu există intimitate pe www(666), din moment ce intrăm într-un mediu care nu este controlat de noi, cu uneltele lucrate de ei.

  Cât despre cenzurarea internetului, sunt cu totul de acord, dar înainte de aceasta trebuie să creeze o „problemă” ca apoi să vină cu o soluție. Iar problema se pare că se lucrează în fața ochilor noștri.

 2. Vor invoca faptul ca actualul internet este un instrument folosit de catre crima organizata si fel si fel de activitati infractionale mai mult sau mai putin grave se petrec pe actualul internet, aici invocand aparitia undernet sau deep web.

  Pe noul internet astfel de lucruri nu vor mai avea cum sa se petreaca, nu-i asa ce minunat va fi ?

 3. au nevoie sa creeze ei focare de antisistem care sa fie controlate .sa se stie unde si cum se gasesc imediat cei anti sistem .eventual sa fie manipulati unii contra altora …acestea sint arme vechi… sau folosit intotdeauna incepind cu manipularea initiala a sarpelui….

 4. Ca sa intelegem putin altfel: daca au primit in Anglia o gramada de emigranti si aia au ajuns sa aiba CARTIERELE LOR unde ei fac legea si nici politia NU SE RISCA sa intre, nici macar cu blindatele, asta e OK si „politically correct”… Dar daca aceiasi emigranti intra pe net si scriu cateva idei de baza, ca de exemplu cum s-or putea constui bombe sau cum sa devii „martir” (sinucigas de-al lor), atunci nu mai e OK!!

  Pai daca nu e OK sa scrie pe net prostii, nu era corect nici sa nu-i mai primeasca in Europa/Anglia? De ce i-au mai primit?!

  Ma refer la exact acelasi articol:
  http://www.activenews.ro/externe/Primele-urmari-ale-atacului-terorist-de-la-Londra.-Premierul-May-cere-„reglementarea-spatiului-cibernetic-143724

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings