X

CONVOI CU TANCURI AMERICANE in trecere prin orasele Eforie si Mangalia cu destinatia vama Bulgaria

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In data de 11 .05.2017, acest convoi militar a fost filmat de catre trecatorii de pe strada,  in orasele Eforie si Mangalia, din judetul Constanta.

Nu exista informatii publice despre el, cum ar fi scopul si destinatia.

Asadar,  judecand dupa faptul ca acest convoi se deplasa dinspre Constanta pe DN39, iar Mangalia se afla foarte aproape de vama Bulgaria, luand apoi in considerare si culoarea echipamentelor militare, care este una de camuflaj pentru o zona desertica, cel mai probabil acest transport va ajunge intr-o zona de razboi din Asia, via Bulgaria-via Turcia si de acolo mai departe…probabil Siria.

Se pare ca acest transport nu a fost singurul, ci ieri a mai fost unul de acelasi tip, urmand aceeasi directie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Continua jaful:
    http://www.replicaonline.ro/veste-cumplita-pentru-oil-terminal-americanii-vor-sa-construiasca-un-terminal-petrolier-in-portul-constanta-318297/

    Ideea principala este aceasta: daca nu vreti sa privatizati, atunci va facem concurenta, cu urmatoarele consecinte: posibil sa va falimentam si apoi sa va cumparam pe nimic.

    Nu mai era nevoie de inca un terminal petrolier, in schimb era necesara un terminal LNG, prin intermediul caruia puteau fi aduse gaze ieftine in tara, din Georgia si Azerbaidjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button