X

Neșu, la 6 ani de la accident: “Am ajuns la concluzia că SCOPUL omului pe Pământ este DOBANDIREA DUHULUI SFANT şi a SFINTENIEI”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mihai Neșu (34 de ani) a vorbit despre accidentul care l-a lăsat paralizat în urmă cu 6 ani în timpul antrenamentelor de la FC Utrecht. “Bichonul” a vorbit despre situația sa.

“Eu mă simt bine. Nu mă întristează trecerea timpului. O să iau nişte bomboane (n.r. la aniversarea celor 6 ani de la accident). Chiar vorbeam şi cu Mihai, prietenul meu, care are grijă de mine, să mă înscrie la clasa 0.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se gândesc la mine, celor care mă ajută şi care ajută fundaţia. Fără ei nu ar fi existat «Fundaţia Mihai Neşu». Eu am paralizat, nu pot să fac nimic, dar uite că Dumnezeu are putere şi printr-un om paralizat poate să creeze ceva deosebit”, a declarat Nesu pentru Kanal D.

“Pe Pământ e suferință multă! După accident îți pui anumite întrebări, ce s-a întâmplat cu viața ta? Ce rost mai are viața asta? Nu sunt de piatră. Rămâne să lupt și să continui viața” –
Mihai Neșu

Fostul fundaș spune că nu e supărat pe Alje Schut, fostul său coleg, care i-a provocat accidentarea ce a dus la suferința actuală.

“Nu am fost niciodată supărat pe el. El nu are nicio vină. Este mult mai greu sufleteşte pentru el, se simte vinovat. Am vorbit. Nu ştim de ce s-a întâmplat asta.Cea mai mare bucurie sufletească pe care o ai este atunci când poţi să ajuţi pe cineva. La începutul accidentării mele am fost supărat pe toată lumea şi pe tot ceea ce se întâmpla în jur. Acum nu mai sunt supărat pe nimeni, sunt bucuros şi recunoscător”, a adăugat Neșu.

“În decursul vieţii mele am avut multe modele, mulţi fotbalişti, dar după accident ajungi să îţi pui anumite întrebări. Ai pierdut multe, de la sănătate la bani, la oameni dragi şi te gândeşti ce rost mai ai tu. Ce rost mai are viaţa asta când pierzi tot?

O persoană dragă mi-a spus că poate acest accident mi s-a întâmplat pentru a mă apropia mai mult de Dumnezeu. Am discutat cu preoţi şi diferiţi oameni şi am ajuns la concluzia că scopul omului pe Pământ este dobândirea Duhului Sfânt şi a sfinţeniei. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinţa şi boala. Aşa că eu încerc să mulţumesc pentru ce îmi este dat şi sper să îmi dea putere să trec peste fiecare zi”  – Neșu despre apropierea față de Dumnezeu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nesule , sunt o femeie de 55 ani poate ca mama ta , dar te iubesc (ca pe un fiu ) de cind am aflat de necazul tau si ma bucur ca spiritul tau a inceput sa creasca si sa infloreasca. Ma bucur ori de cite ori te vad , fie in presa sau la tv ! De ce ? Pentru ca semeni cu fiul meu, care nu este mort ,dar este mort spiritual ! El traieste fiecare zi, cu patima jocurilor de noroc in suflet A uitat ce inseamna sa fii un spirit liber ! Asa ca te rog pe tine, ca pe fiul meu, iubeste viata, iubeste clipa si traieste intens fiecare zi, fii liber (spiritual) si inaltate cit mai sus! DOMNUL E CU TINE !

  2. Rugati-va, pomeniti-l mereu la Biserica, acasa, si oriunde pe acest ales al Domnului, MIHAI ! Iubiti-l rugandu-va mereu pentru el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button