X

Daca nu erau ei, azi Europa era califat …

Cititi va rog si:

29 mai 1453: CADEREA CONSTANTINOPOLULUI. Constantinopolul nu ar fi cazut daca in aceasta cetate ar fi existat 5 crestini adevarati?

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. caderea CONSTANTINOPOLELUI s-a datorat faptului ca ortodocsii au savarsit SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE,impreuna cu catolicii,si s-au impartasit imlpeuna cu ei.daca acei bizantini care s-au opus uniatiei,si-ar fi pastrat neschimbata credinta,pt ca intr-o mie si cava de ani,HRISTOS nu ia parasit,indiferent de decadenta lor.dar ei au uitat de DREAPTA LOR CREDINTA,si s-au pierdut.urmam noi,pt ca grecii inca mai au credinta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.