X

Daca nu erau ei, azi Europa era califat …

Cititi va rog si:

29 mai 1453: CADEREA CONSTANTINOPOLULUI. Constantinopolul nu ar fi cazut daca in aceasta cetate ar fi existat 5 crestini adevarati?

 

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. caderea CONSTANTINOPOLELUI s-a datorat faptului ca ortodocsii au savarsit SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE,impreuna cu catolicii,si s-au impartasit imlpeuna cu ei.daca acei bizantini care s-au opus uniatiei,si-ar fi pastrat neschimbata credinta,pt ca intr-o mie si cava de ani,HRISTOS nu ia parasit,indiferent de decadenta lor.dar ei au uitat de DREAPTA LOR CREDINTA,si s-au pierdut.urmam noi,pt ca grecii inca mai au credinta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.