X

MOARE DOLARUL? Rusia si alte tari BRICS PARASESC sistemul bancar global pentru unul BAZAT pe AUR

Președintele rus Vladimir Putin si-a anunțat planurile de a scoate Rusia din cartelul bancar internațional, prin dărâmarea dolarului, pentru un sistem nou, bazat pe aur. 

Alături de alte țări BRICS precum Brazilia, India, China și Africa de Sud – Putin declară că eliberează poporul rus de mafia internațională bancară, astfel încât Rusia să se poată bucura de o independență financiară reală.

Problema este însă, că băncile internaționale amenință să blocheze accesul rusesc in acest sistem dacă părăseste „clubul cel mare”.Mulți economiști au informat liderii mondiali despre consecințele cu care se vor confrunta aceștia dacă elimină Rusia din sistemul SWIFT.  Ewald Nowotny, economist și factor de decizie pentru Banca Centrală Europeană, a subliniat că, dacă Rusia va fi scoasă din sistemul SWIFT, companiile internaționale care desfășoară activități în Rusia vor fi primele care suferă.

Cu toate acestea, potrivit lui Elvira Nabiullina, economist rus și fost consilier economic al președintelui Putin și șef al Băncii Centrale a Rusiei, în cazul în care Rusia va fi scoasă din Telecomunicațiile Financiar Bancare Internaționale, băncile din Rusia nu se vor prăbuși. Ea a explicat modul în care au elaborat un nou sistem care va continua operațiunile în format SWIFT și va funcționa ca o alternativă pentru țară.

Potrivit unui raport publicat anul trecut, mai mult de 300 de bănci din Rusia au adoptat alternativa SWIFT – Sistemul de Transfer al Mesajelor Financiare sau SPFS așa cum o numesc rușii.

În plus, pentru a imbunatati sistemul SPFS, prima sucursală internațională a băncii centrale din Beijing a fost deschisă, iar chinezii au deschis o instituție financiară în Rusia pentru a întări relația financiară dintre cele două națiuni și pentru inceperea „de-dolarizării”.

În ceea ce privește Rezerva Federală și alte instituții financiare internaționale care tranzacționează valută nefinanciară și pe cea viitoare și toate celelalte practici mai riscante, cumpără acum cantități mari de aur fizic – lăsând vechea lor practică în urmă.

Potrivit lui Mac Slavo, care scrie pentru SHTFplan, ONG-urile conduse de Soros au fost interogate și eliminate, împreună cu institutiile Rothschild.

„Se pare că numai războiul din afară va rezolva vreodată aceste jocuri de putere pentru dominația sau moartea petrodolarului american, controlat în cele din urmă de aceleași mâini care conduc și controlează băncile centrale ale aproape tuturor națiunilor lumii”, scrie Mac Slavo.

NOTĂ OrtodoxINFO

Banca Angliei a intrat sub influenta familiei Rothschild inca din timpul lui Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England, cel ce folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. Nepotul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

In secolul 19 si inceputul secolului 20, pretiosul metal galben a jucat un rol cheie in tranzactiile monetare internationale, creandu-se gold standard, la care insa au renuntat pana la urma toate guvernele, fiind inlocuit cu asa numitul fiat currency.

Prima data s-a renuntat la convertibilitatea in aur in timpul razboiaielor napoleoniene.

Dupa terminarea episodului Napoleon, s-a revenit la aur. Capitolul gold standard a inceput sa se incheie definitiv in 1971, cand SUA a renuntat unilateral la convertibilitatea dolarului in aur, devenind de atunci o hartie tiparita. Se cuvine cu aceasta ocazie sa amintim cateva detalii despre artizanul acestei miscari, o foarte puternica curea de transmisie dintre ELITE si marionetele de rang inalt:

Paul Adolph Volcker (1927 -), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.

De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al World Bank)

Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. L-a ajutat pe David Rockefeller in crearea in 1973 a Comisiei Trilaterale. O lunga asociere cu familia Rockefeller, fiind inclusiv membership al Trust Committee al Rockefeller Group, Inc..

Membru Council on Foreign Relations. Membru Bohemian Grove.

Despre familia Rothschild puteti incepe un studiu citind nota OrtodoxInfo de la:

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée

De asemenea:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

VIDEO si FOTO: Israel Suprem Court Building Ierusalim, O CLADIRE PLINA DE SIMBOLURI …

Referitor la Federal Reserve:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Cei ce au creat Federal Reserve au finantat atat Revolutia Bolsevica:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Cat si national-socialismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Pentru a intelege mai bine cine si cum stapaneste sistemul financiar bancar, cititi va rog si:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Documentarul „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ produs de Aaron Russo – subtitrare în limba română / DE CE TAXE?

 

Categorii
Bănci
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Hristos a înviat!
  Deci începe criza finală. Dacă rușii revin la acoperire în aur atunci se duce de râpă toată economia mondială și ce este acum în Venezuela se cheamă sărbătoare cu picnic față de ce o să fie în lume. Un sistem financiar bazat pe aur nu mai este posibil decât dacă toate țările vor face tranzacții numai în aur și numai dacă nu mai există camătă, adică bani cu dobândă, nicăieri. Zero. Evident într-un asemenea sistem cei bogați vor fi și mai bogați ca acum și cei săraci vor fi și mai săraci. Pentru că acum suntem și noi oarecum sătui, că ne împrumutăm din munca și viitorul altora și trăim din datorii. Poate dacă se confiscă aurul și proprietățile de la toată lumea și se face redistribuție egală pe planetă va fi bine pentru toată lumea, mai puțin pentru cca. unu la sută din populație care sunt bogați azi. Dar numai astfel va scăpa planeta de cei cca. 10000 de psihopați îndrăciți care sunt acum la putere și se va putea asigura independența financiară cu care se laudă Putin. Dar nenea Putin ăsta spune că băncile la ei vor funcționa în continuare și că va face în continuare tranzacții și cu celelalte țări. Cred că cei care știu care-i treaba cu finanțele mor de râs acum. Păi Fiara are numai într-un depozit din Filipine cca 400 000 de tone metrice aur de pe vremea lui Ferdinand Marcos plus ce mai au ei pe ici pe colo după atâta timp de când manipulează piața aurului și a argintului la burse. Cred că tot pe atât! Chiar și cele 100 de tone de aur ale noastre sunt la ei ca să fie siguri că nu vom putea avea nici măcar o economie minimă. Să trăim numai din troc. Plus că jumătate din economia mondială și tot sistemul bancar mondial actual este în proprietatea lor. Ce pot însemna cele 10 000 de tone metrice pe care le are BRICS-ul în total, dacă le are? Deci tragem concluzia că nenea Putin a primit comanda de la stăpânii săi să arunce dolarul la gunoi și Rusia să fie cea care și-o ia în freză încă o dată și să fie ea cea care să ia blamul pentru căderea economiei mondiale și astfel ca tot poprul să se înroleze volinitir, să ia pușca să lupte cu rușii, dușmanii omenirii. Oricum dolarul nu mai putea fi menținut prin nimic. Câte războaie să mai faci și cât petrol să mai găsești? Pentru că FED-ul apasă doar pe clapele la computer să facă dolarii. Ce economie se poate ține după el? Și astfel toți care au obligațiuni de stat, economii în orice monedă, certificate de aur fără aur fizic în băncile emitente, cei care au ipotecă la bănci pentru împrumuturi și cei care au acțiuni pe la tot felul de burse vor fi și ei săraci ca și noi acum. Sau chiar pe drumuri. Să vezi acum luptă pentru o bucată de pâine! Deci curând, curând toată lumea va pica în genunchi și se va ruga cu lacrimi să se treacă la sistemul financiar fără bani fizici.
  Iar chestia cu Soros, O.N.G.-urile și Rothschild-zii e tare. Bună mișcare. Nu acestea trebuie date afară din Rusia ci F.S.B.-ul. Ăsta este proprietatea Fiarei de când nenea Djerzinski a înființat C.E.KA. și rămâne în Rusia în continuare ca să se asigure că treaba merge cum este planificat. Acum nimeni nu va mai îndrăzni să nu dea slavă lu tătuca Putin binefăcătorul că-l scuipă poporul care desigur va da năvală la arme să apere rodina, mama Rusia, de banksteri.
  Mai are cineva vreun dubiu că și Putin este lacheul lor? Săracii ruși cum o iau ei pe cocoașă de vreo sută de ani? Și noi care suntem pe linia frontului la următoarea confruntare!
  Adio creștinătate ortodoxă! Adio!
  Dumnezeu să ne păzească pe toți!
  Mihail.

  1. Excelent comentariu, excelentă deducție! Așa se va ajunge la nimicirea economiilor statale și instaurarea banilor invizibili, doar tastați din calculator, în rest…pentru ”eficientizare”, card unic cum au rușii, iar pentru o siguranță și mai mare – CIPAREA!

  2. Va fi și redistribuția proprietăților, de la „binefăcătorul” antihrist, dar însă cu prețul unei „neînsemnate” peceți. Cât despre Putin, ar trebuii să fie evident că liderii tuturor popoarelor joacă la aceeași masă, din moment ce ei sunt cei care impun „sistemul” lui antihrist, jucând un teatru ieftin. Dacă au intrat spurcații și în Biserică, ce să mai zic de guvernele lipsite de orice frică de Dumnezeu.

   Dar acestea sunt doar dureri ale nașterii pe care trebuie să le îndurăm toți, prin care nu se va naște împărăția satanei, ci Împărăția Lui Dumnezeu. Sunt ultimele patimi ale Domnului, pe care noi ca niște mădulare ale trupului său trebuie să le îndurăm cu demnitate. Amin.

 2. Aici bine ai zis, dar câți pricep?!, Ei trăiesc în ,,lumea” lor, tembeliziunile, inclusiv presa aservită asi face treabă cu brio cantandu-le cântece de leagăn la fraieri după modelul f.n.i, dormiți liniștiți, sistemul veghează dar nu garantează, pardon pt voi, deci un f.n.i la nivel mondial, cel puțin în România unde sistemul financiar bancar înstrăinat cu excepția c.e.c, cât o mai persistă și acesta, căci cu siguranță va fi plocon pt careva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!