X

Papa Francisc, in slujba NOII ORDINI MONDIALE: ,,Europa se “SINUCIDE” prin REFUZUL de a primi imigranÅ£i”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

,,Europa închide refugiaÅ£i în centre de detenÅ£ie care seamană cu lagărele de concentrare şi se “sinucide” prin refuzul de a primi imigranÅ£i”, a declarat Papa Francisc cu ocazia unei slujbe de comemorare a martirilor creştini contemporani, relatează agenÅ£ia de ştiri Dpa. 

 Papa a rememorat întâlnirea cu un refugiat în timpul vizitei la o tabără de pe insula grecească Lesbos, prilej cu care a făcut o paralelă între condiţiile precare din aceste tabere şi lagărele de concentrare, folosite în trecut de o serie de state europene, inclusiv regimul nazist, drept centre de detenţie pentru grupuri sociale, etnice, politice sau religioase indezirabile.

“Nu ştiu dacă bărbatul este în continuare în Lesbos sau dacă a reuşit să plece în altă parte, nu ştiu dacă a putut părăsi tabăra de concentrare, pentru că multe tabere de refugiaÅ£i sunt lagăre de concentrare din cauza suprapopulării”, a declarat liderul Bisericii Catolice.

 Papa Francisc a criticat dur şi “acordurile internaÅ£ionale (care) par să fie mai importante decât drepturile omului”, făcând probabil referire la înÅ£elegerea între UE şi Turcia privind limitarea imigraÅ£iei.

După slubjă, liderul Bisericii Catolice s-a întâlnit cu un grup de refugiaţi care au fost aduşi în Italia cu ajutorul unor organizaţii creştine şi a vorbit despre declinul demografic din Europa şi refuzul de a primi imigranţi.

“Asta se numeşte sinucidere”, a declarat Papa Francisc, care a lăudat “generozitatea” locuitorilor din zonele unde au sosit mulÅ£i imigranÅ£i, cum ar fi cei din zona Lampedusa din Italia ori Lesbos din Grecia.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Eu îi puneam titlu: ”Un CRETIN, la Vatican! Dacă n-ar fi blog ortodox, i-aș face niște TRIMITERI ”elogioase”!

  2. Câţi imigranÅ£i a luat papa în palatele lui din Vatican şi-n altele? Dacă se teme că cei care refuză imigranÅ£i se sinucid, să-i ia el, ca să trăiască “mult şi bine (?)”! Să cheme şi el hoardele islamiste pe domeniile papale, aşa cum le-a chemat Merkel în Germania şi peste noi! Să-i ia pe tăietorii de capete să le facă educaÅ£ie religioasă, dacă tot se pretinde suveran spiritual al lumii şi Vicarius Filii Dei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button