X

Organizati pe FACEBOOK, 50.000 de oameni au iesit in strada la Stockholm pentru a protesta IMPOTRIVA TERORISMULUI

50.000 de oameni au iesit in strada duminica seara la Stockholm pentru a protesta impotriva terorismului, la doua zile dupa atacul cu camionul din centrul orasului, care a facut 4 morti si 15 raniti. „Noi dialogam, nu ne batem”, au scandat manifestantii, potrivit AFP.

„Este foarte important sa ramanem uniti, sa ne luptam cu tot ceea ce pune in pericol societatea noastra care se bazeaza pe democratie”, a spus o femeie prezenta la protest.

Participantii la manifestatie spun si ca viata nu se va schimba la Stockholm, iar orasul este unul sigur: „Atentatul nu va schimba nimic”, spune un participant la protest.

Manifestatia de la Stockhom a fost denumita „manifestatie pentru dragoste” si a fost organizata pe Facebook, avand loc in imediata apropiere a mall-ului de care s-a ciocnit camionul care a intrat in multime vineri dupa-amiaza in centrul orasului.
Categorii
Revolte
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!