X

Australia devine prima ţară ce demarează micro-ciparea propriilor cetăţeni

de null
https://2.bp.blogspot.com

Australia ar putea deveni prima ţară din lume care îşi micro-cipează cetăţenii. Ştirile NBC au prezis că toţi cetăţenii SUA vor fi micro-cipaţi până în 2017, dar se pare că Australia i-a întrecut

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 2010 CBS a relatat că guvernul australian ar avea în lucru un potenţial plan de micro-cipare RFID conexat sistemului de sănătate publică.

Acum, se pare că planul începe să se dezvăluie dar promovarea nu este rezultatul unor reforme de sănătate mandatate, ci mai degrabă o campanie inteligentă de propagandă care echivalează micro-ciparea RFID cu a deveni super-om, iar oamenii imploră după aceasta.

Sub titlul “Australienii îmbrăţişează tehnologia micro-cip super-umană”, publicaţia australiană de ştiri news.com.au (News Corp Australia) relatează:

Poate părea science-fiction, însă sute de australieni se transformă în super-oameni ce pot deschide uşi, aprinde lumina sau se loga în computere cu doar o mişcare de mână.

Shanti Korpooral, din Sydney, se află în centrul fenomenului, după ce şi-a inserat două implanturi sub piele.

Acum aceasta poate ajunge la serviciu şi în maşină fără să poarte un card sau chei, şi spune că ţelul ei este să scape complet de portofel şi carduri.

Aceasta a declarat news.com.au:

“Ţi-ai putea aranja viaţa astfel încât să nu mai porţi niciodată grija parolelor sau PIN-urilor. Este aceeaşi tehnologie ca la PayPass, deci sper să ai posibilitatea să plăteşti lucruri cu ea.”

“Cu Opal obţii un număr unic de identificare ce poate fi programat în cip. Orice uşă cu o glisare de card… ţi-ar putea deschide computerul, foto-copiatorul. Cardurile de fidelitate de la magazine sunt doar încă o chestie în plus în portofel.”

Micro-cipurile, ce au dimensiunea unui bob de orez, pot acţiona precum o carte de vizită transferând datele de contact către smartphone-uri, şi pot să conţină informaţii medicale complexe.

În interviul ei din publicaţia de ştiri australiană, Shanti declară că prietenii şi familia ei o invidiază pentru stilul ei de viaţă micro-cipat:

“Nana mea îşi doreşte un cip. Am întâmpinat mai multă opoziţie faţă de tatuajele mele decât faţă de cipuri. Prietenii mei sunt invidioşi.”

Mai mult, tânăra de 27 de ani a remarcat o oportunitate de afacere şi a întemeiat un serviciu de distribuţie denumit “Cipează-mi viaţa” împreună cu soţul ei, Skeeve STEVENS, prin care pentru o sumă de doar 80 – 140 dolari, oamenii pot deveni aşa numiţii “super-oameni”.

În aceeaşi zi în care ştirea a apărut, Shanti a participat la lansarea australiană a mult aşteptatului joc ce are ca temă cyborgii “Deus Ex Mankind Divided”, alături de pionerul american al tehnologiei implantabile Amal Graafstra.

Aşa cum puteţi observa, promovarea pentru micro-cipare RFID şi asimilarea populaţiei umane cu roboţii şi tehnologia, este ceva ce mai mult ca sigur va fi vândută publicului ca un lucru ce îi ajută să devină “super-oameni”, însă evident că dacă devii parte maşină / computer, va exista cineva ce va controla acea tehnologie. Dacă sunteţi de părere că elitele nu vor capitaliza o asemenea oportunitate excepţională de a controla populaţia, evident nu cunoaşteţi istoria prea bine.

Amal Graafstra, care a devenit unul dintre primii oameni implantaţi cu RFID în 2005, a titrat recent ziarele din SUA cu un prototip al primului pistol inteligent activat prin implant şi este un mare partizan al acestei noi tehnologii.

Acesta a scris o carte, a vorbit la TEDx şi a apărut în numeroase documentare.

Într-un interviu cu publicaţia media australiană, Amal a explicat că tehnologia pe care el a implantat-o în propriul corp i-a conferit posibilitatea de a comunica cu maşini.

“Este literalmente integrat în ceea ce reprezint eu.”

Shanti a fost convins de cultura ce domină societatea de astăzi, care este una definită de fantezia super-eroilor ce seduc populaţia în cinema-urile din întreaga lume.

“Încă de când am vizionat filme precum Terminator, Matrix şi Minority Report m-am întrebat dacă am putea chiar trăi astfel. Mereu m-am întrebat de ce nu trăim cu toţii precum super-oamenii.”

Puteţi viziona cum Shanti foloseşte micro-cipul în viaţa ei cotidiană în clipul de mai jos:

Reproducere sub licenţă Choice and Truth  (Alegere şi Adevăr)

traducere pentru OrtodoxInfo de Cristian

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. Sa dea Dumnezeu sa nu se intample asa ceva!
  Sa dea Dumnezeu sa nu se intample asa ceva!
  Sa dea Dumnezeu sa nu se intample asa ceva!

 2. A venit…zic sa punem mana pe unelte si s-o luam binisor la picior din lumea asta indobitocita care pune botul la aberatiile astea cu care ne sunt indesate sub piele pecetile dracesti

 3. DOAMNE FERESTE SI APARA-NE DE ASEMENEA CURSE ALE DIAVOLULUI.

  Trezeste pe pacatosi sa refuze si sa se lepede de cipuri si rfid !

  Erezia lor i-a adus la asa ceva
  daca cunosteau Sf Scriptura si traiau cu frica de Dumnezeu si legile lui nu era niciun dubiu despre aceste inselari diavolesti

  1. Ha!!! Înainte sa ajungem asa de tare in viitor, ar fi bine ca paraziții sa faca drumurile si casele oamenilor, in genere planeta sa arate corespunzător la asa schimbări radicale.

  1. Am urmărit și am văzut ce fericit era cyborg-ul, cum își freca cipul în fața monitorului, și ce fericiți erau comentatorii de pe blogul lui (200 la număr…)!
   Pe creștini, îi/ne făceau pupători de moaște și retrograzi!
   Unul, mai șmecher, îndrăznea chiar să spună că N.Tesla a fost influențat în inovațiile sale de Sf.Nicolae care, dacă ar fi trăit în timpurile noastre, și-ar fi luat cel mai jmecher smarthphone ca să predice, propovăduiască!

   Ei, ALTCEVA reiese de-aici, exact cum spun Sf.Părinți; duhul Antihristului DEJA lucrează în lume, aproape e chemat de ea….cum?
   Prin neîmbisericirea copiilor, prin tratarea credinței cu indiferență, cu nesimțire, blasfemiator chiar!
   Cine e de vină la faza asta?
   Părinții trupești, apoi cei spirituali – nașii de la Botez și/sau cununie!

 4. Ce cretini! Mai sunt și mândri pentru chestia asta…se cred invidiați!!!
  Iar imortalizarea pe cele două mâini radiografiate, apar implanturi și pe stânga și pe dreapta între degetul mare și cel arătător…deci îl întrec și pe dracu ăștia!
  Mai lipsește să-și pună unul și-n frunte și au Treimea răsturnată…666!

 5. Tot la ei au experimentat și cardurile bancare. Și cand au văzut că au dat rateu, au eliberat din închisori hoții, prin amnistie. Aceștia furau banii mai ales, iar polițiștii nu_i prindeau declanșând o criză de securitate. Și atunci au pus cardul cel ‘safe’ la lucru și au făcut un profit de 3 miliarde într-un an.

 6. Eu sunt fotografa in Sydney, și am avut sansa sa îl fotografiez pe Meow-Meow, care a implantat 3 astfel de cipuri. Unul dintre cipuri l-a folosit sa călătorească pe tren și sa plătească din acel abonament. A fost dat in judecată de statul Australian pentru ca la timpul respectiv nu era legal sa “strice cardul” prin faptul ca a extras doar cipul nevasta pentru implantare, cu toate ca a fost decontat pentru acea călătorie. Deci nu este ilegal sa te implantezi cu astfel de technologie, dar totuși Australieni nu erau pregătiți pentru astfel de “transhumanism”. Dacă va interesează sa vedeți portretul, îl am postat la this_photographer_roxi pe Instagram și pe /thisphotographerroxi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button