X

Ce este in neregula cu Regina Angliei? O transmisiune – live i-a surprins ”Ochiul straniu de șarpe”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul neonnettele. com lanseaza o teorie a conspiratiei ce este aprig dezbatuta pe internet.

Acest lucru s-a intamplat în timpul filmării unui eveniment televizat live în care Regina Marii Britanii poate fi văzută ”schimbându-și forma”, ochiul ei devenind negru și modificându-și atât forma, cât și mărimea. S-au dezvoltat multe teorii ale conspirației în jurul familiei regale a Marii Britanii și a descendenței reptiliene, experți susținând acum că aceasta este ”dovada definitivă” că Regina Elisabeta a-II-a își schimbă forma, devenind un reptilian, conform neonnettele.com

Incidentul a fost surprins în timpul unuia dintre angajementele oficiale ale reginei și a fost văzut de sute de oameni, care au luat cu asalt rețeaua de socializare Twitter, tweet-ul principal fiind despre ”ochiul straniu de șarpe” al reginei.

Un purtător de cuvânt al Castelului Buckingham a refuzat să comenteze în legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu ochiul acesteia, dar a menționat că este vorba despre ”ceva personal” și ”nimic necorespunzător nu s-a întâmplat”. Au fost multe relatări ale martorilor care au asistat la schimbarea de formă a reginei, cea mai mediatizată fiind cea care a avut loc cu ocazia celebrării celor 90 de ani ai reginei, când mii de oameni au asaltat Twitter cu mesaje care susțineau că mâna acesteia a devenit ”verde și solzoasă” în timpul paradei care i-a fost închinate, ca mai apoi Twiiter să elimine postările și să le anuleze de pe site.

Se crede că regina este unul dintre membrii principali ai organizației Illuminati, care include toate familiile regale din întreaga lume, dar și familii puternice, cu un rol în sfera politică sau cea a afacerilor, aceștia fiind descendenți ai hibrizilor antici dintre poporul reptilienilor și oameni.

Conform lui David Icke, cercetător britanic al conspirațiilor, textele antice din întreaga lume, incluzând Biblia, conțin relatări despre încrucișarea reptilelor cu oamenii pentru a forma aceste ”descendențe hibride”, spunând: ”Hibrizii deveneau semizei-jumătate om, jumătate zeu. Ei erau, bineînțeles, văzuți ca zeități.”. ”

Descendențele hibride au fost cele care au dat familiile roiale ale lumii.” ”În Imperiul Chinez, aceștia cereau dreptul la tron prin prizma descendenței din zeul șarpe”. ”Totul era bazat pe mitul dragonului și toți se trag din legătura reptiliană de a justifica dreptul de a domni.”

”Priviți textele antice și Biblia. Chiar credeți că șarpele din Grădina Eden era cu adevărat un șarpe?” mai scrie neonnettle.com.

Nu stim daca cei de la neonnettele.com au dreptate sau nu insa destul de multi internauti si experti ai teoriilor conspirationiste par sa-i dea crezare.

https://youtu.be/LfNHmjOqERs

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Dintre cei care promoveaza aceasta teorie a reptilienilor, cel mai  celebru este David Icke.

Explicatiile date de David Icke care includ si Biblia ca o dovada in teoriile despre încrucișarea reptilelor cu oamenii, nu sunt in adevar, ci eronate.

Care-i necazul cu teoria asta? Iata de ce este o mare ratacire:

In primul rand promoveaza sminteala cu existenta extraterestrilor. Noi ortodocsii stim insa ca extraterestrii sunt draci. New Age ii numeste SEFI SECRETI …

Prea multe descrieri ale acestora nu avem. Totusi, in 1947, inainte de a muri, Aleister Crowley (1875 – 1947, maestru mason si bisexual) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “sef secret“. Arata aidoma unui asa zis extraterestru:

„Sefii secreti” erau cei ce le dictau diferite texte stalpilor new age precum Madame Blavatsky sau Alice Bailey. Ei erau de fapt draci. De ce luau forma de extraterestrii? Ca sa-i zapaceasca de cap pe acesti “invatatori”, care la randul lor au naucit mase imense de oameni. Caci sa nu uitam un lucru esential: nebunia UFO a aparut o data cu lucrarile acestor “initiati”.

Observati va rog ca acesti “extraterestrii” au o infatisare reptiliana. De ce dracii nu s-au aratat sub forma in care li se inchina masonii pe ascuns?

Evident, pentru ca atunci masele i-ar fi respins.

De ce nu si-au luat o infatisare mai cumsecade? Probabil pentru ca nu li s-a ingaduit mai mult. E suficient de groaznica incat orice crestin sa stea cat mai departe. Si suficient de “umana” incat cei ce i-au intors spatele bunului Dumnezeu sa-i accepte.

Teoria cu reptilienii este printre cele mai … serpesti. Ea prezinta o mica parte de adevar, cum ca exista niste ceva cu aspect sinistru. Dar, acei ceva nu sunt de fapt extraterestri, ci draci. Dar draci asa cum inteleg crestinii.

Sa nu ne miram deci, ca asistam la o explozie fara precedent a acestui subiect in mass-media. Tot Sfintii Parinti ne spun ca in vremurile din urma dracii vor umbla pe pamant. Prezentandu-i ca extraterestrii, oamenii vor fi astfel mai putin suspiciosi.

Ramane insa intrebarea: De ce arata asa regina Angliei?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pentru ca este una din cei 10 imparati din apocalipsa care se inchina fiarei si vor fi fugariti pina in vagaunile pamantului de Mania Dumnezeiasca si de Insasi DUMNEZEU …acestia imping omenirea spre inchinare la fiara pentru ca ei insasi sunt vanduti.
    DUMNEZEU ii asteapta spre a se intoarce insa daca acestia sunt inghititi de fiara executa numai ordinele dihoniei de antihrist.
    De asta Anglia va fi peste mai mult de treisferturi sub apa dupa cum a spus Otroc Veaceslav …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button