X

Ce a mai nascocit ideologia umanista: omul dupa moarte nu se mai intoarce la Dumnezeu, ci in sanul ,,mamei Natura”. Sicriul devine ,,capsula”, iar urna funerara devine ,,pastaie”

Ia uitati ce zic ei:

In curand ,,pastaile” de inmormantare vor inlocui cosciugele si cimitirele vor deveni  paduri. Companii precum ,,BIOS”  au creat urne care se umplu cu cenusa umana din care cresc copacii  folosind nutrientii corpului. Odata ce este plantat, se poate controla cresterea  copacului prin APPS. Urna  BIOS este biodegradabila si poate controla automat irigarea.

,,Capsula MUNDI” ofera o apropiere mai mare fata de natura, prin asezarea corpului in pozitie fetala si ,,plantandu-l”.

https://youtu.be/T7895GAjMnA

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
New Age
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.