X

Nebunia transgender: de la mamă – fiu, la tată – fiică sau cum s-a ajuns de la o familie normală la una „modernă”

de null
http://www. dailymail.co.uk/femail/article-4134008/Mom-transgender-girl-reveals-living-MAN.html

O mamă din Marea Britanie și-a susținut fiul să-și schimbe sexul. Acum, este mândră că are o fiică, dar asta nu e totul. Fiica sa a determinat-o pe mamă să-și schimbe și ea sexul, iar acum sunt tată și fiică.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Erica House nu a stat în calea hotărârii fiului său de a lua la doar 14 ani un tratament cu estrogen pentru a-și schimba sexul, după cum informează Daily Mail. După doar un an, Corey, fiica transsexuală, se poate mândri că nu mai are o mamă pe nume Erica, ci un tată pe nume Eric, care și el și-a schimbat sexul.

http://realfarrahgray.com/latest-news/mom-of-transgender-girl-reveals-she-is-living-as-a-man/

Ericăi îi venise această idee la scurt timp după decizia lui Corey, astfel că le-a spus celorlalte fiice ale sale, Chelsea (22 de ani), Kailee (14 ani), Ellen (opt ani), Willow (șase ani) și Savanna (patru ani) că după puțin timp, i se vor adresa cu apelativul tată. În urmă cu an a început tratamentul cu testosteron, iar luna viitoare urmează să facă o operație de înlăturare a sânilor.

http://honey.nine.com.au/2017/03/10/12/50/modern-family

În mod surprinzător, soțul Ericăi a fost de acord cu această mare schimbare în familie, iar relația lor nu a avut deloc de suferit. „Relația noastră este chiar mai puternică decât a fost în cei zece ani de când suntem împreună.” Corey avea 11 ani atunci când a văzut un material video pe Youtube cu Jazz Jennings și a realizat că este transsexuală.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button