X

Imigranți prinși la granița cu Serbia și duși la Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara

https://i0.1616.ro/media/2/2701/33631/16855562/1/1490260632409-635-s4.jpg?width=860

Şase cetăţeni din Irak, Iran, Siria şi Palestina au fost prinşi, joi, de poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin, în timp ce încercau să intre ilegal în ţară, din Serbia, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cele şase persoane au fost depistate, joi dimineaţă, în jurul orei 7.00, de poliţiştii de frontieră de la Sectorul Naidăş, judeţul Caraş-Severin, în timp ce mergeau pe jos, pe câmp, dinspre graniţa cu Serbia spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Milcoveni, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Poliţiştii de frontieră i-au reţinut pe cei şase şi i-au dus la audieri.

„În cadrul verificărilor s-a stabilit că grupul era format din şase cetăţeni proveniti din Irak, Iran, Siria şi Palestina, având vârste cuprinse între  20 şi 32 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, se arată în comunicatul citat.

În cauză se efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele sase persoane urmând a fi preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
InterneRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.