X

Senatorul Leon Danaila despre HOMOSEXUALITATE: “Sodoma şi Gomora. E un REGRES al SPECIEI UMANE” / LGBT depune plangere la CNCD

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asociația MozaiQ, o organizație comunitară a persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și persoane transgender) din România a depus o plângere adresată Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, cu privire la afirmațiile senatorului PNL Leon Dănăilă. Acesta a declarat, vineri, că este împotriva căsătoriilor între persoane de același sex, întrucât ele nu pot ”face copii”, ci îi ”cumpără sau îi fură”.

Leon Dănăilă a declarat că “un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziţioneze pe alte căi. Să-i înveţe să devină tot aşa”, precum și “Eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbaţi. Îţi plac bărbaţii? Poftim!”. Domnul Dănăilă și-a încheiat declarațiile făcând trimitele la principii religioase. “Sodoma şi Gomora. Doamne fereşte! E un regres, totuşi, al speciei umane”, a completat acesta, într-un interviu.

Asociația MozaiQ susține că mesajul politic al senatorului liberal diferențiază în mod clar între grupurile de persoane heteorsexuale și cele homosexuale, criteriul de diferențiere fiind cel al orientării sexuale. Prin asocierea expresă dintre homosexuali și acțiuni sancționate de Codul Penal, Leon Dănăilă dezvoltă un sentiment de frică și panică privind reprezentarea în spațiul public a comunității LGBT. Astfel, spun reprezentanții asociației, Leon Dănăilă contribuie la încetățenirea stereotipurilor și a prejudecăților privind indezirabilitatea comunității LGBT.

Prin stigmatizarea orientării sexuale, mai spun ei, Leon Dănăilă marginalizeză persoanele având aceste trăsături în afara limitelor normale ale relațiilor sociale, afectând stima de sine a acestora și promovând izolarea lor.

”Se face nu numai o diferențiere clară între grupurile de persoane heteorsexuale și cele homosexuale pe criteriul orientării sexuale dar, în plus, această diferențiere demonizează comunitatea LGBT în opoziție cu comunitatea non-LGBT. Această dihotomie încurajează mobilizarea sentimentului anti-gay și marginalizarea persoanelor LGBT nu numai din viața publică dar și din alte aspecte sociale, economice și culturale.

Privind emitentul mesajului, menționăm calitatea de persoană publică și politician al domnului Leon Dănăilă. Acesta este în prezent senator al Partidului Național Liberal în Parlamentul României, reprezentând Circumscripţia electorală nr. 42 Bucureşti. În plus, în calitatea sa de neurochirurg, fost director al spitalului Gheorghe Marinescu (1996-2004), precum și ca profesor universitar la Facultatea de Medicină Carol Davila București, șeful comisiei naționale de neurochirurgie din cadrul Ministerului Sănătății și prin participarea sa la viața publică Leon Dănăilă este un formator de opinie pe plan local și național.

Astfel, prin conținutul, țintele, contextul și emitentul mesajului și în acord cu art. 15 a Ordonanței Guvernului nr. 137 din 31.08.2000, declarația domnului Leon Dănăilă este asimilată unui comportament care are ca scop sau vizează atingerea demnității umane ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptat împotriva unui grup de persoane sau unei comunități şi legat de apartenența acesttora la o orientarea sexuală”, se arată într-un comunicat de presă al MozaiQ.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

 „… să luptăm pentru căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex şi pentru privilegiile care urmează din aceasta şi, odată obţinut acest drept, să reproiectăm complet instituţia căsătoriei, să cerem dreptul de a ne căsători nu ca pentru a adera la normele morale ale societăţii, ci de fapt pentru a demonta un mit şi a transforma radical o institutie învechită. Cea mai subversisă acţiune pe care o pot face homosexualii şi lesbienele – acţiune de care posibil va beneficia întreaga societate- este să schimbe complet noţiunea de familie.

   „Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali. Toate bisericile care ne condamnă vor fi închise. Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. Sîntem adepţii cultului frumuseţii, al moralei şi al esteticii.”

Aceste doua citate se leaga cu spusele lui Bertrand Russell din 1953:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Ba da, propagandistilor de la MozaiKK, ii fura – vezi cazul Florin Barbu. Sau platesc mame-surogat.
  “Intamplator”, am o parere FOARTE PROASTA despre dezorientatii sexual si asta cu mult inainte ca dl. acad. dr. Leon Danaila sa faca aceste afirmatii.

 2. Stie ce spune.
  Nu exista “orientare sexuala” ci normalitatea barbat-femeie si anormalitatea, perversitate… oricare ar fi ea intre umanoizi sau acestia si animalele.
  Tot asa cum nu este vreo… medicina “alternativa” ci alternativa la medicina, adica ne-medicina, samanism, spiritism, vraji, magie..
  Firescul, firea sint “atacate” de ne-firesc si de ne-fire.
  Avem asadar oameni si ne-oameni.
  Primii inteleg – au mila si rabdare.
  Ceilalti sunt un “mozaiq” de minciuni si perversitati si nu au acestea fiind metastaziati de cancerul patimilor perverse, anesteziati de minciuna care ii orbeste si le-a dereglat gandirea.

 3. Afirmațiile domnului profesor sunt 100% adevărate. În orice calitate le-ar fi făcut (de la tribuna Parlamentului sau în plan particular), reprezintă realitatea și aceasta nu poate fi negată decât de niște dezorientați, profitori sau rău voitori. Prin faptul că aceștia i-au enumerat funcțiile domnului profesor și i-au făcut și un scurt CV în mesajul transmis, nu au afăcut altceva decât să dea o greutate și mai mare afirmațiilor domnului Leon Dănăilă.

 4. În altă ordine de idei legat de dr. Leon Dănailă. Poate am avut eu pur și simplu ghinion, poarte l-am întâlnit într-o zi în care era foarte aglomerat, dar consultul meu la dânsul s-a desfășurat cu viteza luminii. Nici nu s-a uitat pe CD-ul RMN-ului pe care-l aveam și, în timp ce-mi spunea că am coloana cam afectată, dar că nu e nevoie de operație, parcă mă lua peste picior. Nu mai spun de aglomerația de la ușa cabinetului său unde am așteptat în picioare ore în șir pentru o consultație făcută de mântuială. Nu mai vorbesc că pe că holul de așteptare din fața cabinetului nu exista nici măcar un scaun unde să se așeze pacienții cu probleme uneori foarte grave care vin la consult, și care nu pot sta în picioare ore în șir. Grijă deosebită pentru bolnavi …
  Și ca să-mi descarc sacul amărăcinilor, m-a uimit faptul ca a apărut în campania electorală pentru alegerile parlamentare de anul trecut ca susținător al PNL-ului, partid aliat cu PD-ul. Ce îi trebuie unui om ca el să se compromită acum, la vârsta de peste 80 de ani, susținând un partid care la rândul său s-a compromis iremediabil pe „scena politică” a ultimilor ani? De ce ar face cineva așa ceva?

 5. Au vrut să arate că au schimbat oamenii corupţi sau compromişi. Au pus de faţadă astfel de specimene pescuite în ape tulburi. În spate au rămas tot….alde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button