X

Blasfemie de 8 martie („Ziua Femeii”) în Argentina: Protestatarele feministe au simulat un avort pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii (8 martie), protestatarele feministe au simulat un avort sângeros pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria, mama lui Iisus Hristos, în fața catedralei din Tucuman, Argentina.

Protestatarii, potrivit Life Site News, care a raportat incidentul în presa de limbă engleză, au aplaudat avortul fals ca pe o ucidere simbolică a „patriarhatului” și  a „heterosexualității forțate.”

Farsa avortului pruncului Iisus în fața Catedralei Tucuman, Argentina. Ziua Internațională a Femeii, 8 martie 2017 (Foto de pe Twitter)

Reverendul Frank Pavone, care reprezintă clerul pro-viață, a declarat pentru Life Site News:

„Acest act arată încă o dată ceea ce este la baza gândirii oamenilor pro-avort: Ei urăsc biserica, și doresc pur și simplu să Îl avorteze pe Iisus de pe fața pământului în fiecare manifestare a prezenței Sale astăzi.”

În interpretarea avortului în bătaie de joc din fața catedralei, o femeie tânără poartă o rochie albă, un voal albastru și o coroană de flori. Ea poartă, de asemenea, ceea ce pare a fi un rozariu, în jurul gâtului ei.

Este așezată pe un scaun cu picioarele desfăcute. Mai multe „moașe” avortatoare, purtând un fel de măști – căciuli roz ce fac trimitere la forma organelor genitale femininie,  o ajută să elimine un avorton fals plin de sânge din vagin și să îl dezmembreze. Sângele fals și alte fragmente sunt împrăștiate pe stradă.

Într-o fotografie de la eveniment, un protestatar este surprins filmând „avortul” pruncului Iisus.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Avort
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. Da,asa este! Mare va fi pedeapsa lui Dumnezeu!
    Totusi,Dumnezeu sa-i ierte si sa ii aduca pe calea cea buna, sa le dea timp de pocaijta pt.acest maare pacat!
    Ma cutremur si ma ingrozesc de fapta lor.

  2. Asta este hula. Toti cei care privesc sau citesc devin partasi. Retrageti articolul, va rog! Daca diavolul vorbeste prin ei, noi le preluam cuvintele?

    1. Hule au fost si la batjocorirea lui Hristos si a Sfinților Lui. Trebuie sa luam aminte cine sunt dusmanii lui Dumnezeu si de ce sunt in stare. Sa fim mai cu luare aminte ce inseamna sa cazi in mainile satanei si sa ne pazim in toata vremea si in tot ceasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.