X

Blasfemie de 8 martie („Ziua Femeii”) în Argentina: Protestatarele feministe au simulat un avort pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria

de null

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii (8 martie), protestatarele feministe au simulat un avort sângeros pe o femeie îmbrăcată ca Fecioara Maria, mama lui Iisus Hristos, în fața catedralei din Tucuman, Argentina.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Protestatarii, potrivit Life Site News, care a raportat incidentul în presa de limbă engleză, au aplaudat avortul fals ca pe o ucidere simbolică a „patriarhatului” și  a „heterosexualității forțate.”

Farsa avortului pruncului Iisus în fața Catedralei Tucuman, Argentina. Ziua Internațională a Femeii, 8 martie 2017 (Foto de pe Twitter)

Reverendul Frank Pavone, care reprezintă clerul pro-viață, a declarat pentru Life Site News:

„Acest act arată încă o dată ceea ce este la baza gândirii oamenilor pro-avort: Ei urăsc biserica, și doresc pur și simplu să Îl avorteze pe Iisus de pe fața pământului în fiecare manifestare a prezenței Sale astăzi.”

În interpretarea avortului în bătaie de joc din fața catedralei, o femeie tânără poartă o rochie albă, un voal albastru și o coroană de flori. Ea poartă, de asemenea, ceea ce pare a fi un rozariu, în jurul gâtului ei.

Este așezată pe un scaun cu picioarele desfăcute. Mai multe „moașe” avortatoare, purtând un fel de măști – căciuli roz ce fac trimitere la forma organelor genitale femininie,  o ajută să elimine un avorton fals plin de sânge din vagin și să îl dezmembreze. Sângele fals și alte fragmente sunt împrăștiate pe stradă.

Într-o fotografie de la eveniment, un protestatar este surprins filmând „avortul” pruncului Iisus.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Da,asa este! Mare va fi pedeapsa lui Dumnezeu!
    Totusi,Dumnezeu sa-i ierte si sa ii aduca pe calea cea buna, sa le dea timp de pocaijta pt.acest maare pacat!
    Ma cutremur si ma ingrozesc de fapta lor.

  2. Asta este hula. Toti cei care privesc sau citesc devin partasi. Retrageti articolul, va rog! Daca diavolul vorbeste prin ei, noi le preluam cuvintele?

    1. Hule au fost si la batjocorirea lui Hristos si a Sfinților Lui. Trebuie sa luam aminte cine sunt dusmanii lui Dumnezeu si de ce sunt in stare. Sa fim mai cu luare aminte ce inseamna sa cazi in mainile satanei si sa ne pazim in toata vremea si in tot ceasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button