X

Islamizarea Europei prin modă. Prima revistă europeană de modă pentru femeile musulmane, publicată în Italia, la Modena

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premieră în presa de modă din Europa.  În Italia a fost publicată o revistă dedicată femeilor musulmane. Acolo sunt prezentate creaţii care respectă directivele religioase islamice.

“Modest Fashion” este numele primei reviste europene dedicată modei islamice şi publicată în oraşul italian Modena.

Publicaţia este realizată în colaborare cu Consiliul de modă islamică din Dubai – o platformă care promovează moda care respectă valorile religioase.

Piaţa ţărilor musulmane este în continuă creştere. În 2014 acolo s-au cumpărat haine în valoare de aproape 250 de miliarde de dolari, cifră estimată să se dubleze în următorii 2 ani.

În Modena trăieşte o comunitate musulmană de aproximativ 30 de mii de oameni. Revista “Modest Fashion”, apărută la începutul acestei luni, este deja este foarte bine primită. Publicaţia, deocamdată bi-anuală, va scoate al doilea număr în luna septembrie.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button