X

Australia marginalizează copiii nevaccinați

de null
http://www. cuvantul-ortodox.ro/recomandari/argumente-rationale-in-sprijinul-dreptului-parintilor-de-a-refuza-vaccinarea-copiilor-a-incredinta-statului-dreptul-de-a-decide-asupra-beneficiilor-de-care-trebuie-sa-se-bucure-trupul-nostru-inseam/

Guvernul australian intenționează să interzică înscrierea la creșe și grădinițe a copiilor care nu sunt vaccinați, transmite luni BBC, precizând că intenția executivului este ca această măsură, deja în vigoare la nivelul unora dintre statele australiene, să fie extinsă la nivel național.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul australian Malcolm Turnbull este promotorul acestui demers și a avertizat că „nu este vorba despre un exercițiu teoretic, ci despre o problemă de viață și de moarte”.

„Dacă un părinte spune că nu vrea să își vaccineze copilul, nu își pune în pericol doar propriul copil, ci îi expune unui risc și pe copiii altora”, a afirmat premierul Turnbull.

Un sondaj recent la care au participat 2.000 de părinți a arătat că 5% dintre copii nu au făcut schema completă de vaccinare.

Proiectul guvernului de a le interzice accesul la centrele de îngrijire are parte și de susținerea asociațiilor pentru sănătatea publică, acestea argumentând că părinții și comunitatea au obligația de a-i proteja pe copii.

„Dacă tu, ca părinte, te aștepți să primești susținere din partea comunității, fie prin indemnizații sociale, fie prin acces la centre pentru îngrijirea copilului, atunci trebuie să îți aduci, la rândul tău, o contribuție în cadrul comunității, protejându-i pe ceilalți copii”, a declarat președintele asociației medicale australiene, Michael Gannon, pentru Fairfax Media.

Interdicția este deja în vigoare în trei state australiene – Queensland, New South Wales și Victoria.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ar trebui sa marginalizeze mai intai prostia, pentru ca este intr-adevar contagioasa, nu copii perfect sanatosi pe presupozitia ca se vor imbolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button