X

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

Iata si transcriptul:

Acuma toata lumea isi da seama, a inceput epoca lui antihrist, sangerarile vor fi mult mai grele decat cum a fost pe timpul marxismului pentru ca antihristii de acum care conduc toata lumea ne urasc mai mult ortodoxia decat chiar marxistii.

Falsifica si Evanghelia, falsifica tot adevarul si creaza un haos ca lumea sa nu stie cum sa se orienteze, sa nu stie nici sa-si faca asa un mic plan de nadejde cum sa se apere, legile se schimba vertiginos de pe o zi pe alta, se desfiinteaza tot ce mai are o pregatire legala, armata desfiintata, toate se vor desfiinta, ca sa fie numai legea calailor.

Mantuitorul a spus ca libertate inseamna sa cunosti adevarul. Cunoaste intai bine adevarul si atunci esti liber, constiinta ta sa hotarasca orice. Cand, pe timpul lui Iov, Dumnezeu vorbea cu diavolul si spunea: “Vezi, diavole, Iov nu accepta nimic din ce-l ispitesti tu si ii spui tu. Face numai voia mea.” “Da, pentru ca tii cu el. Ia lasa-l pe mana mea.” “Uite, il las cu o conditie. Sa nu te atingi de sufletul lui, de constiinta lui, de liberul lui arbitru.

Eu dupa liceu, dupa bacalaureat, am studiat intai Dreptul. Si am invatat ca toate popoarele in epoca crestinismului au respectat in constitutia lor liberal arbitru si libertatea constiintei. Acuma nu se mai respecta. Acuma se face inocularea cu forta.

Diavolul a incercat de multe ori sa se ridice peste Tronul lui Dumnezeu si impotriva lui Dumnezeu. Prima data in fruntea cetei a doua. A doua oara la Turnu Babel. Si asta e a treia si ultima data, cand nu mai respecta, cum a respectat pana acuma de frica ca Dumnezeu il trimite in fundul iadul iarasi. De aceea […] (nota OrtodoxInfo: nu inteleg ce zice) diavolului ca de ce vrei sa ne pedepsesti inainte de vreme, adica nu la sfarsitul lumii ci mai inainte.

Pentru ca a spus clar Dumnezeu sa nu te atingi de constiinta, de liberul arbitru, nu? Acuma ei trec si peste asta sa faca cu forta inocularea asta. De aceea si prigoana va fi mai mare si spune Mantuitorul ca va intra un fel de panica si dragostea crestina se va raci, se vor vinde unii pe altii, se vor uri unii pe altii, se vor ucide unii pe altii, cum a fost la Pitesti si care ne tot dau acuma peste tot in toata lumea, pe aceiasi tortionari, pe aceiasi fii ai satanei.

Deci cine e naiv si se increde in ei sau cine ajunge la o stare de panica, de teama, poate sa ajunga in deznadejde si sa faca ce s-a proorocit. Dar cine se roaga bunului Dumnezeu si isi pune nadejdea numai in el, spune Mantuitorul ca vremurile lui antihrist se vor scurta pentru cei alesi.

Pentru un banut se pot cumpara doi pui de porumbel sau turturele, nici o pasare nu va cadea moarta din aer fara stirea si voia lui Dumnezeu. Voi credinciosii sunteti mult mai de pret decat pasarelele, nici un fir de par din capul vostru nu va cadea fara invoirea lui Dumnezeu.

Deci cine isi pune nadejdea in Dumnezeu sau cum spune Biserica noastra: “Ridica-voi ochii mei la Ceruri, de unde va veni ajutorul meu, ajutorul mi-l va da Domnul, cel ce a facut Cerul si pamantul.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
ProfețiiPărintele Adrian Făgețeanu
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.