X

Video (si transcriptul) Parintele ADRIAN FAGETEANU in 2006: “A inceput epoca lui ANTIHRIST”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si transcriptul:

Acuma toata lumea isi da seama, a inceput epoca lui antihrist, sangerarile vor fi mult mai grele decat cum a fost pe timpul marxismului pentru ca antihristii de acum care conduc toata lumea ne urasc mai mult ortodoxia decat chiar marxistii.

Falsifica si Evanghelia, falsifica tot adevarul si creaza un haos ca lumea sa nu stie cum sa se orienteze, sa nu stie nici sa-si faca asa un mic plan de nadejde cum sa se apere, legile se schimba vertiginos de pe o zi pe alta, se desfiinteaza tot ce mai are o pregatire legala, armata desfiintata, toate se vor desfiinta, ca sa fie numai legea calailor.

Mantuitorul a spus ca libertate inseamna sa cunosti adevarul. Cunoaste intai bine adevarul si atunci esti liber, constiinta ta sa hotarasca orice. Cand, pe timpul lui Iov, Dumnezeu vorbea cu diavolul si spunea: “Vezi, diavole, Iov nu accepta nimic din ce-l ispitesti tu si ii spui tu. Face numai voia mea.” “Da, pentru ca tii cu el. Ia lasa-l pe mana mea.” “Uite, il las cu o conditie. Sa nu te atingi de sufletul lui, de constiinta lui, de liberul lui arbitru.

Eu dupa liceu, dupa bacalaureat, am studiat intai Dreptul. Si am invatat ca toate popoarele in epoca crestinismului au respectat in constitutia lor liberal arbitru si libertatea constiintei. Acuma nu se mai respecta. Acuma se face inocularea cu forta.

Diavolul a incercat de multe ori sa se ridice peste Tronul lui Dumnezeu si impotriva lui Dumnezeu. Prima data in fruntea cetei a doua. A doua oara la Turnu Babel. Si asta e a treia si ultima data, cand nu mai respecta, cum a respectat pana acuma de frica ca Dumnezeu il trimite in fundul iadul iarasi. De aceea […] (nota OrtodoxInfo: nu inteleg ce zice) diavolului ca de ce vrei sa ne pedepsesti inainte de vreme, adica nu la sfarsitul lumii ci mai inainte.

Pentru ca a spus clar Dumnezeu sa nu te atingi de constiinta, de liberul arbitru, nu? Acuma ei trec si peste asta sa faca cu forta inocularea asta. De aceea si prigoana va fi mai mare si spune Mantuitorul ca va intra un fel de panica si dragostea crestina se va raci, se vor vinde unii pe altii, se vor uri unii pe altii, se vor ucide unii pe altii, cum a fost la Pitesti si care ne tot dau acuma peste tot in toata lumea, pe aceiasi tortionari, pe aceiasi fii ai satanei.

Deci cine e naiv si se increde in ei sau cine ajunge la o stare de panica, de teama, poate sa ajunga in deznadejde si sa faca ce s-a proorocit. Dar cine se roaga bunului Dumnezeu si isi pune nadejdea numai in el, spune Mantuitorul ca vremurile lui antihrist se vor scurta pentru cei alesi.

Pentru un banut se pot cumpara doi pui de porumbel sau turturele, nici o pasare nu va cadea moarta din aer fara stirea si voia lui Dumnezeu. Voi credinciosii sunteti mult mai de pret decat pasarelele, nici un fir de par din capul vostru nu va cadea fara invoirea lui Dumnezeu.

Deci cine isi pune nadejdea in Dumnezeu sau cum spune Biserica noastra: “Ridica-voi ochii mei la Ceruri, de unde va veni ajutorul meu, ajutorul mi-l va da Domnul, cel ce a facut Cerul si pamantul.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button